Oldal frissítése

City Boss RX5 fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

City Boss RX5 fehér

A City Boss RX5 nagyon okos közlekedési módot kínál. Az elektromos robogó gazdaságosan elvisz a munkába, az iskolába, a városba és a rövidebb kirándulásokra is. A biztonságos összecsukható mechanizmussal 5 másodpercen belül elforgathatod és kinyithatod, így könnyedén szállíthatod autóban és tömegközlekedéssel is. A robogó maximális sebessége 35 km/h, hatótávolsága pedig 35 km, ami elegendő a rövidebb utakhoz. Erőteljes motorral szerelték fel, amely nagyobb terhelés esetén is kiválóan gyorsul, és a meredekebb emelkedőket is gond nélkül veszi. A robogó váza a repülőkhöz is használt alumíniumból készült, és akár 120 kg terhelést is képes kezelni. A kényelmes vezetést az állítható magasságú, ergonómikus fogantyúval ellátott kormány és a kellően széles és hosszú futófelület biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a lábad kényelmesen elférjen.

A City Boss RX5 fehér elektromos robogó legfontosabb jellemzői

  • Elektromos robogó 16 éves korig alkalmas
  • Összeállítás 5 másodperc alatt
  • Legfeljebb 35 km/h sebesség és 35 km hatótávolság
  • Nagy teljesítményű motor, gyors élességállítással
  • Repülőgép alumíniumból készült robogó
  • Állítható magasságú kormány
  • 3 üzemmódban a maximális sebesség korlátozására
  • Sebességszabályozó az állandó teljesítmény érdekében
  • Az egyenlőtlenségek leküzdésére szolgáló gumiabroncsok
  • Tartós elülső és hátsó lengéscsillapítókkal, amelyek kiküszöbölik a rezgést
  • Megbízható helyszíni megállás az első és hátsó tárcsafékeknek köszönhetően
  • City Boss RX5 első és hátsó lámpákkal
  • Transreflex vezetési kijelző
  • Minőségi Li-ion akkumulátor 13 Ah kapacitású
  • Fehér szín

3 sebesség és körutazás mód

A kijelzőn lévő gomb segítségével könnyen válthatsz 3 üzemmód között a maximális sebesség korlátozása érdekében. A 20 km/h sebesség alkalmasak rossz időjárási körülmények között történő vezetésre, a közepes 25 km/h sebességgel kellemes utazás lehetséges, míg és 35 km/h gyors üzemmódot biztosít a kerékpározáshoz. Hosszabb túrák esetén értékelni fogod a sebességtartó automatika működését, amely a robogót állandó sebességen tartja, még akkor is, ha a gázt nyomják.

Nagyon kényelmes utazás

A City Boss RX5 8" átmérőjű gumiabroncsokkal van felszerelve, amelyek könnyedén leküzdhetik még a kisebb ütéseket is. A tartós elülső és hátsó lengéscsillapítók a kellemetlen rezgéseket is elvezetik. A robogó megbízhatóan leáll a hátsó tárcsafékkel, és kerekeit sárvédők védik. Elülső és hátsó lámpák is vannak, központi akkumulátorral üzemelnek, és a kormánykapcsolóval kapcsolhatók be, ahol a kürtgomb is található.

Transzflektív kijelzővel

A közvetlen napfényben és sötétben jól olvasható transzreflektív kijelző lehetővé teszi az akkumulátor aktuális állapotának, az aktuális sebesség, a vezetési idő és a megtett távolság figyelemmel kísérését. Akkor is feltöltheted mobiltelefonod vagy táblagéped a kijelző hátoldalán található USB-port használatával, miközben a robogó 2 órás időzítővel áll.

A City Boss RX 5 35 km-es hatótávolsággal

A robogót egy 13 Ah kapacitású, minőségi Li-Ion akkumulátor táplálja. Egy töltéssel 35 km is megtehető. Ez a testtömeg, a terep elrendezés, a vezetési stílus és a kültéri hőmérséklet függvényében változhat. Az akkumulátort egy hordozható töltő segítségével lehet feltölteni. A City Boss RX5 igazán intelligens módon mozog és figyelemre méltó élményt nyújt minden utazáshoz.

Méretek:
115 x 109 x 52 cm

Súly:
16 kg

Terhelhetőség:
120 kg


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 13 Ah
Akkumulátor típusa Lítium
Kód:  SPTcb0020
Termékszám:  8594192730309

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10