Oldal frissítése

City Boss PUMP TWIN EXTRA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

City Boss PUMP TWIN EXTRA

A City Boss PUMP TWIN EXTRA egy rendkívül leleményes közlekedési módot kínál. Az elektromos roller gazdaságosan visz el munkába, az iskolába, a városba és rövidebb kirándulásokra is. Kifinomult összecsukási mechanizmusának köszönhetően 2 másodpercen belül elforgathatod és kinyithatod, így könnyedén szállíthatod autóban és tömegközlekedéssel is. A roller maximális sebessége 25 km/h, hatótávolsága pedig 40 km, ami rövidebb utakhoz elegendő. A roller váza alumíniumötvözetből és magnéziumból készült, és akár 120 kg terhelést is képes kezelni. A kényelmes vezetést az állítható magasságú, ergonómikus fogantyúval ellátott kormány és a kellően széles és hosszú futófelület biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a lábaid kényelmesen elférjenek egymás után.

A City Boss PUMP TWIN EXTRA elektromos roller legfontosabb jellemzői

  • 16 éves kortól alkalmas az elektromos roller
  • Összeállítás 2 másodperc alatt
  • Legfeljebb 25 km/h sebesség és 40 km hatótávolság
  • A roller váza alumíniumötvözetből és magnéziumból készült
  • Vízálló kialakításának köszönhetően esőben is használható
  • 2 üzemmód a maximális sebesség korlátozására
  • Az egyenetlenségek leküzdésére szolgáló gumikerekek
  • Tartós első és hátsó lengéscsillapítók a rezgések kiküszöbölésére
  • Megbízható megállás az első és hátsó tárcsafékeknek köszönhetően
  • City Boss PUMP TWIN EXTRA első és hátsó lámpákkal
  • Vízálló kijelző a vezetési információkkal
  • Minőségi Li-Ion akkumulátor 12,5 Ah kapacitással
  • Mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható 
  • Fekete színű

2 sebességkorlátozási mód

A kijelzőn lévő gomb segítségével könnyen átválthatsz két üzemmód között a maximális sebesség korlátozása érdekében. A 15 km / h sebességű, lassú üzemmód alkalmas a rossz időjárási körülmények között történő vezetésre, míg a 25 km / h sebességű, gyors üzemmód ideális, kellemes utazási sebességet biztosít.

Rendkívül kényelmes utazás

A City Boss PUMP TWIN EXTRA roller 8,5" átmérőjű gumikkal van felszerelve, amelyek könnyedén leküzdik a kisebb egyenetlenségeket. A tartós első és hátsó lengéscsillapítók a kellemetlen rezgéseket is elnyelik. A roller megbízhatóan képes megállni a hátsó mechanikus tárcsafékkel, ráadásul első és hátsó lámpa is van rajta, amelyeket a központi akkumulátor táplál és a kormánykapcsolóval tudod bekapcsolni.

Vízálló kialakítás

A roller víz- és porálló, lehetővé téve, hogy még esőben is használhassad. Vízálló kijelzővel van ellátva, ahol figyelemmel kísérheted az akkumulátor aktuális állapotát és az aktuális sebességet. Ha okostelefonod mobilalkalmazáshoz csatlakoztatod, az útvonalat a térképen is követheted.

City Boss PUMP TWIN EXTRA roller maximum 40 km hatótávolságig

A roller minőségi Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek teljesítménye 12,5 Ah. Egy feltöltéssel akár 40 km-t is megtehetsz. Mindez a testtömeg, a terepviszonyok, a vezetési stílus és a kültéri hőmérséklet függvényében változhat. Az akkumulátort egy hordozható töltő segítségével lehet feltölteni, és a töltés kb. 7 órát vesz igénybe. A City Boss PUMP TWIN EXTRA roller valóban okos módja a közlekedésnek és rendkívüli élményt nyújt minden utazáshoz.

Méretek:
110 x 110 x 43 cm

Tömeg:
15,5 kg

Terhelhetőség:
120 kg


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 12,5 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Kód:  SPTcb0022
Termékszám:  8594192730330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10