Oldal frissítése

City Boss Duo 16

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

City Boss Duo 16

Elektromos roller, egyedi felfüggesztéssel és szilárd kerekekkel, defekt veszélye nélkül

A City Boss Duo 16 elektromos roller kényelmesen, biztonságosan és gazdaságosan juttat el munkába, iskolába, a városba, vagy akár rövidebb utakra is. A 8,5"-es tömör kerekek szabadalmaztatott felfüggesztéssel rendelkeznek, amely kiküszöböli a rázkódásokat és az ütődéseket, és defekt veszélye nélkül juttat el a célhelyre.A kifinomult mechanizmus lehetővé teszi a roller összehajtását és szétnyitását mindössze két másodperc alatt, amelynek köszönhetően könnyedén magaddal viheted autóban vagy tömegközlekedési eszközön is. Ráadásul a City Boss víz- és porálló, így esőben is biztonságosan mehetsz vele.


A City Boss Duo 16 roller legfontosabb jellemzői

  • Elektromos összecsukható roller 16 éves kortól
  • Tömör 8,5"-es kerekek szabadalmaztatott felfüggesztéssel
  • Tartós keret alumínium-magnézium ötvözetből
  • Jól olvasható vízálló kijelző
  • Lassú és gyors vezetési mód
  • Li-ion akkumulátor 16 Ah-s kapacitással
  • Maximális távolság 50 km, maximális sebesség 30 km/óra
  • Erőteljes első és hátsó LED féklámpák
  • Kettős fék a megbízható megálláshoz a helyszínen
  • Víz- és porálló szerkezet
  • Lehetőség a Mimida mobilalkalmazással történő csatlakozásra Bluetooth interfészen keresztül

2 vezetési mód

A kormányrúdon egy tiszta kijelző mutatja az akkumulátor állapotát és a haladási sebességet. Gomb segítségével válthatsz a 2 üzemmód között, ezáltal szabályozhatod a maximális sebességet. A 15 km/órás lassú üzemmód nagy forgalom vagy kedvezőtlen időjárás esetén tesz jó szolgálatot, míg a 25-30 km/órás gyors üzemmódideálisutazási sebességet biztosít a gyors utakhoz.


Akár 50 km-es hatótáv

A City Boss Duo kiváló minőségű 16 Ah-s Li-ion akkumulátorral lett ellátva, amely egy hordozható töltővel körülbelül 5 óra alatt teljesen feltölthető. A roller egyetlen töltéssel akár 50 km-es távolság megtételére is képes. A teljes megtehető távolság függ a felszíntől, a vezetési üzemmódtól, a külső hőmérséklettől és felhasználó súlyától.


Maximális vezetési kényelem és biztonság

A roller alumínium-magnézium ötvözetből készült kerete rendkívül ellenálló és akár 120 kg-os terhelést is elbír. Rossz láthatósági viszonyok esetén a maximális biztonság érdekében a City Boss Duo nagy teljesítményű első és hátsó világítással rendelkezik, amely féklámpaként is szolgál. A kettős fékrendszer megbízható helyszíni megállást tesz lehetővé. A megtett útvonalat utólag a kényelmes Mimida mobilalkalmazásban található térképen követheted nyomon.



Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 16 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Kód:  SPTcb0025
Termékszám:  8594192730460

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15