Oldal frissítése

Celtek Tiedye Fly M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celtek Tiedye Fly M

Töltsön el egy napot a lejtőkön alacsony hőmérsékleten megszerzéséhez szükséges megbízható és funkcionális ruházatot, ami télen kap egy esélyt, hogy elrontani a szórakozását. Hogy tudatában voltak az alapítók a márka Celtek maguk jártasak snowboardosoknak. Celtek kesztyű ezért folyamatosan újítások, hogy nyújtani ügyfeleinek kiváló védelmet és kényelmet kéz minden helyzetben. Figyelmet fordítottak a design. Hála együttműködve vezető tervezők vannak ellátva kesztyű Celtek színes motívumok, elegáns tervez és vidám képek, így azok között sport kesztyű összetéveszthetetlen egyedi.

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló, de lélegző - miatt a felszíni DWR bevonat nem engedi vizet, de fel van szerelve egy membrán 15K Storm Dry Insert, hogy elvezeti az izzadságot, és tartja a kezét az ideális hőmérsékletű környezetben
  • Palm terület tele van szintetikus bőr bőr tulajdonságai marhahús
  • Elpusztíthatatlan nyomtatás - ún. Valójában a DNS festék felszívódik karton, így a nyomat nem fakulnak, és a nesloupne
  • Ellátva levehető pánt

forradalmi kesztyű

Kesztyű Celtek a piacon évek óta tetején népszerűsége. Ezek célja, hogy segítse őket a szokásos tevékenységeket nem kell levetkőzni. Külön varrott hüvelyk- és mutatóujjával javítja a motoros aktivitás a kesztyű könnyen köszönhetően kapcsolja őket kötelező erejűek vagy döntetlen a cipőfűző, így is tökéletes tapadást pálcika. A többi kesztyű célja, mint kesztyű, az ujjak keresztül érintkezik egymással hőt és ezáltal növeli a meleget.Kesztyű sorozat Trippin tervezték együttműködve tervező Matt Franchi.

Kód:  SPT3129
Termékszám:  844096055915

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20