Oldal frissítése

Celtek Helló Operator Leopard XS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Celtek Helló Operator Leopard XS

Eredeti kesztyű márkák Celtek, amelyen keresztül ragyog nemcsak a snowboard. Hogy a vezető a sípályán! Díky speciální membráně 15 K StormDry Insert můžete svůj oblíbený zimní sport provádět celý den bez nepříjemného prochladnutí. A membrán megakadályozza a vízmolekulák behatolnak a kesztyűt, így így a kéz teljesen száraz. Rátérve a cipzár. Palm oldalán van varrva szintetikus bőr, amely biztosítja a nagyobb ellenállást valósítson meg ismételt stressz ezen a területen. Szabad mutatóujjával biztosítja a könnyű és kényelmes, ujjal, majd óvatosan kötni a cipőt vagy bekapcsolása sí kötelező. A többi ujj vannak zárva az egyik rekesz, ezzel is növelve a meleg kesztyűt.

A téli szezonban a hegyek közeledik, miért nem hagyja egyedülálló lehetőséget, hogy megvásárolja ezeket a sport kesztyű szokatlan design! 

  • Női kesztyű alkalmas mindenféle téli sportok
  • Az eredeti terv (Matt francia)
  • Kényelmes, meleg, vízhatlan
  • DNS PrintingTM (Color Carnival) ellenálló, igen ellenálló DNS tinta szivárgott közvetlenül az anyag, ami a nyomtatás továbbra is színes kesztyű
  • DMC. TufferthanTM Palm bőr műbőr, hogy megfeleljen a jellemzőit bőr marhahús
  • PrimaLoft® Szigetelés kiváló hőszigetelő anyag, mikroszálas
  • 15K Storm Száraz Insert vízálló membrán

anyaga:
Felső rész: 55% poliészter, 45% nylon
Bélés: 100% poliészter (polár)

Index meleget:
?9 (ahol a 10 a legmelegebb)

Kód:  SPT3124
Termékszám:  844096059067
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15