Oldal frissítése

Cel-tec ForestCam Tiny

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cel-tec ForestCam Tiny


Fényképezőgép éjjel-nappali körülményekhez.

Örökítsen meg egyedi képeket és videofelvételeket a természetben! Garantáltan a legkisebb vadkamera a piacon, felszerelve minden funkcióval, ami az LS870 modellben is megtalálható.  Álcázott kivitelezés csillogó felületek nélkül. Mozgásérzékelővel és az éjszakai felvételhez szükséges nagy teljesítményű infravörös érzékelővel rendelkezik, aminek segítségével maximum 17 méteres távolságra lát el. A színes fotók és videó felvételek elkészítéséhez szükséges CMOS érzékelő felbontása 5 megapixel amivel 45°-os szögben képes "látni".


Fotopast Cel-tec ForestCam Tiny


Akár 5000 kép készítése egy akku feltöltéssel

A kamerával készített videofelvételek Full HD felbontásban, sztereó hangzással kerülnek a memóriakártyára. A négy darab AA elemmel éjszaka 2500 képet, nappali megvilágításnál akár 5000 képet is készít. Az akkumulátorokhoz könnyedén, a kamera szétszerelése nélkül hozzáférhet. Csak távolítsa el a műanyag hátsó burkolatot és már cserélheti is az elemeket.



Time-lapse felvételek, külső áramforrás és vízállóság

A pontos idő beállításával tudni fogja, hogy timelapse funkcióval készült felvételek mikor készültek. A kamera összes beállítását elvégezheti az apró de nagyon könnyen kezelhető kezelőszervek és az angol nyelvű menü segítségével. USB csatlakozón keresztül külső áramforrásról is töltheti a kamerát, vagy egyszerűen csak használja a napelemeket. A kamera ellenáll a víznek, párának és a hőmérséklet-ingadozásnak is, mindezt az IP 66 tanúsítvány is bizonyítja.

Kód:  CEL050d
Termékszám:  1612-013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20