Oldal frissítése

Cattaro Zaton

4,5 24 értékelés
9 190 Ft

Cattaro Zaton

A Cattaro Zaton sátor megbízható védelmet nyújt az erős nyári napsütés ellen. A sátrat akárhol használhatod, hogyha nem szeretnél leégni, legyen szó tengerpartól, egy rétről vagy akár a kertedről. Szeretnéd, hogy az tested lebarnuljon, de az arcodat ne érje közben napsütés? Ezzel a sátorral ez nem jelenthet problémát, elég csak a megfelelő szögben elhelyezni, és máris élvezheted a nap barnító hatását. A sátor különösen ajánlott azoknak a szülőknek, akik nem szeretnék a gyermeküket kitenni a napsugarak káros hatásának. Ezenfelül még kiemelendő az ételek tárolásának lehetősége.

Cattaro Zaton strandsátor főbb jellemzői:

  • Zárható
  • Ellenáll a szélnek
  • Kiterjesztett padló
  • Kis súly
  • Kis méret összehajtogatott állapotban
  • Vidám sárga-kék szín

Zárható kialakítás és szélálló anyag

A Cattaro Zaton zárható kialakítású, ami jól jön abban az esetben, hogyha az egész családdal el szeretnél menni egy kis frissítőért. Az értéktárgyaidat egyszerűen magaddal viheted, míg a többi holmidat csak egyszerűen berakhatod a sátor belsejébe. Nyitott állapotban a sátor ajtajának segítségével megnövelheted a sátor padlójának a területét 100 centiméterrel. A sátor kiváló minőségű anyagból készült, ami szél- és vízálló. A kis tömegnek, (mindössze 1.18 kg) és a összehajtogatott kis méretnek (53 x 10 x 10 cm) köszönhetően a sátor minden bizonnyal hamar a strandolás elengedhetetlen része lesz.

Méretek:
200 x 120 x 120 cm

Padló kiterjesztés:
100 cm

Fal anyaga:
190T textil poliakrilát

Padló anyaga:
100 g / m2 PE fólia

Szín:
kék, sárga

Csomagolás mérete:
53 x 10 x 10 cm

Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 2
Forma Iglu

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 450 mm
Vízszint magassága 3 000 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Kék
Tömeg 1,38 kg
Ponyvák száma Egyponyvás

Típus

Típus Strand-

Méret - kibontva

Mélység 120 cm
Szélesség 200 cm
Magasság 120 cm

Méret - csomagolva

Mélység 65 cm
Szélesség 12 cm
Magasság 12 cm
Kód:  SPTbd0258
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686133783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05