Oldal frissítése

Cattara mumie Sofia 10°C

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cattara mumie Sofia 10°C

Egy megbízható hálózsákot keres kempingezéshez vagy nyaraláshoz? Nem szeretne drága kültéri felszereléseket vásárolni a barátaival töltött nyaralásra? A múmiaszerű fekete hálózsák erre mind tökéletes. Alakjának köszönhetően felveszi a test formáját, így meleg érzetet biztosít, elhanyagolható súlyának köszönhetően pedig könnyen hordozható.

Legfontosabb jellemzők

  • Zsinórós kapucni a hidegebb estékre
  • Praktikus fekete szín illik a természethez
  • A csupán egy kilógrammos súlya felüdülés lesz hátának, amikor a hordozásáról van szó
  • A hossza magas utazók számára is ideális

A legfontosabb a bélés

A Sofia hálózsák három rétegből áll. Külső és belső anyaga poliészter (Taffeta170T), amely könnyű karbantartást biztosít. Belső bélése négyzetméterenként 200 g poliésztert tartalmaz. Csak fehérneműben vagy pólóban lesz képes aludni benne.

Hogyan válasszon hálózsákot? 

Hálózsákot nem csupán a kinézete és funkciója alapján választunk, hanem főként a hőmérsékleti besorolása alapján. Számunkra a legfontosabb a kényelem, és ezt főként megfelelő hőmérsékletben érezhetjük, így könnyedén tudunk elaludni is benne. A Label Limit olyan hőmérsékletet jelöl, melyben kellemesen melegünk van, az Extrem pedig azt a maximum hőmérsékletet, amelynek kitéve a hálózsákot számunkra még alvásra alkalmas.

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Mikroszál

Max. struktúra

Max. magasság 200 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 000 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTsc1694
Termékszám:  8591686134117

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10