Oldal frissítése

Cattara LED ZOOM 3 (150 lm)

4,7 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cattara LED ZOOM 3 (150 lm)

 

 

Kompakt Cattaro elemlámpa, amely hűséges társad lesz utazások, kempingezés vagy egyéb szabadtéri tevékenységek során. Praktikus szíjjal felszerelt, így biztonságosan hordhatod a csuklódon, és nem kell aggódnod amiatt, hogy kiesik a kezedből.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt és megfizethető zseblámpa
  • Nagy fényerő: CREE XP-E LED 3 W
  • 3 AAA elem működteti - nem tartozék
  • Alumínium test IP44 szabványnak megfelelően
  • 3 világítási mód (köztük ráközelítés)

Megfelelő felszerelés kompakt házban

Ne tévesszenek meg a minimalista méretek, hiszen a nagy fényerejű CREE XP-E LED világítás maximális fényereje 150lm, amely pracíz alumínium házban került elhelyezésre. A tápellátás 3 AAA elemmel történik, amelyek teljes fényerőn akár 3 óráig képesek működtetni a terméket. Természetesen más üzemmódokkal is rendelkezik, amelyeket mindössze egy gombnyomással váltakoztathatsz.

Tervezésének, és a tömítés meglétének köszönhetően az elemlámpa az IP44 szabványnak megfelel, ez pedig azt jelenti, hogy ellenáll a ráfröccsenő víznek, magas páratartalomnak, és más, zord időjárási körülményeknek. Végül, de nem utolsó sorban, ZOOM funkciójának köszönhetően a kibocsátott fénysugár fokozatosan állítható, a lámpa körüli gyűrű tekerésének segítségével.

 

Paraméterek

Típus

Típus Zseblámpa

Tulajdonságok

LED-ek száma 1 ×

Tápellátás

Max. akkumulátor élettartam 3 óra
Akkumulátorok száma 3 ×
Elem típusa AAA

Vízállóság

Vízállóság Vízálló

Szín

Szín Zöld

Méret

Mélység 170 mm
Szélesség 40 mm
Magasság 40 mm
Tömeg 190 g
Kód:  Comp127
Termékszám:  8591686131611

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15