Oldal frissítése

Cattara GreenW 45l

4,2 5 értékelés
26 590 Ft

Cattara GreenW 45l

Szereted a szabadtéri, a hegyi és az erdei kirándulásokat? Szükséged van egy olyan hátizsákra, amelyet magaddal vihetsz az összes felfedezésedre? A 45 literes Cattara GreenW hátizsák kényelmes viselet a lágy megerősítésekkel és a szellőző hátrésszel, utóbbi biztosítja a levegő keringését. A hátizsák rendszere állítható magasságú. Természetesen mellkasi és ágyéki hevederrel is rendelkezik. A Cattara hátizsák lehetőséget biztosít az ivózsák használatára. A praktikus beépített esőkabát védi a hátizsákot az esőtől. A hátizsák kifinomult zsebrendszerrel büszkélkedhet. Fényvisszaverő elemei gondoskodnak a fokozott biztonságról. Élvezd a kalandtúrákat a Cattara Green W zöld hátizsákkal.

A 45 literes Cattara GreenW zöld hátizsák fő jellemzői

  • Kényelmes hátizsák kirándulásokhoz az erdőbe és a hegyekbe
  • A lágy megerősítéseknek köszönhetően a Cattara hátizsák kényelmes viseletet nyújt
  • Szellőző hátrész a jobb légáramlás érdekében
  • Állítható magasságú hátizsák
  • Mellkasi és ágyéki hevederrel
  • Kialakított hely ivózsák számára (nem tartozék)
  • Integrált esőkabát az eső ellen
  • 8 praktikus háló és zárható zseb
  • Húzózsinóros rendszer néhány zseben
  • Fényvisszaverő elemekkel a fokozott biztonság érdekében
  • Poliészterből készült
  • Zöld színű

A kifinomult Cattara GreenW hátizsákrendszer

A Cattara GreenW hátizsák kifinomult zsebrendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti a hátizsákban történő tájékozódást minden utazás során. A nagy méretű zseb csatos rögzítésű, emellett húzózsinóros és felső réteg fedi. A hátizsák belsejében egy tépőzáras rögzítő áll rendelkezésedre az ivózsák rögzítéséhez. Túrabot számára kialakított nyílással is büszkélkedhet. A hátizsák alján található egy külön bejáratú zseb, amely egy beépített esőkabátot rejt a hátizsák egészének betakarására. Mind az elülső, mind pedig az oldalsó zsebek hálósak, illetve behúzózsinórral is rendelkeznek. Az ágyéki heveder zsebeket kínál a kulcsnak és az egyéb kisebb méretű tárgyak számára.

Térfogat: 
45 l
Méretek:
38 × 35 × 74 cm
Súly:
1,8 kg

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 74 cm
Szélesség 38 cm
Hosszúság/mélység 35 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 45 l

Tömeg

Tömeg 1,8 kg
Kód:  Cattara014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686138603

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05