Oldal frissítése

Cattara Green

4,5 7 értékelés
3 890 Ft

Cattara Green

Szeretsz kirándulni és kempingezni, emellett szereted a kényelmet magaddal hordozni? Szerezd be a Cattara önfelfújós párnáját, ami nagyon kis helyet fog elfoglalni a túrazsákodban. Eegyszerűen nyisd ki a szelepet, várd meg, míg önmagát felfújja, zárd el, és máris használhatod. Akkor is nyugodtan vedd elő, ha éppen egy ülőpárnára lenne szükséged!

Legfontosabb jellemzői:

  • Természetbarát, zöld design
  • Gondtalan önfelfújós kialakítás
  • Ülőpárnának is használható

Hogyan működik a Cattara Green önfelfújós párna?

A Cattara párna olyan technológiát használ, ami által a párna magától felfújódik. Könnyedén vihetjük magunkkal, kis helyen is elfér. Ha magunktól szeretnénk felfújni, ugyanúgy kell eljárni, mint a hasonló felfújós tárgyaknál. Elcsomagolás előtt nyomjuk ki a levegőt belőle.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Fej alá
Rendeltetés Felnőtteknek
Tulajdonságok Felfújható, Önfelfújó

Anyag

Huzat anyaga Poliészter

Méretek

Szélesség 50 cm
Magasság 30 cm
Mélység 13 cm

Szín

Szín Zöld

Minta/Motívum

Minta Minta nélküli
Kód:  SPTsc1561
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686133202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15