Oldal frissítése

Cattara GARDA 230x130x95cm

3,2 5 értékelés
Szuper ár
15 790 Ft

Cattara GARDA 230x130x95cm

A Cattara GARDA egy olyan alagútsátor, amely bármilyen időjárás esetén megvéd. Kényelmes éjszakai szállást kínál 2 fő részére, és praktikus szupergyors összeszerelést biztosít. A bejárat belső és külső cipzárral, valamint szúnyoghálóval rendelkezik, amely megvédi a sátor belsejét a szúnyogoktól és más rovaroktól. A sátor oldalai szellőző ablakokkal, állítható tetővel biztosítják az optimális szellőzést. A sátor rendkívül kompakt méretekkel is büszkélkedhet csomagolt állapotban, így könnyen szállítható.

A 230 x 130 x 95 cm-es Cattara GARDA sátor legfőbb jellemzői 

  • Alagútsátor 2 fő részére
  • Bejárat szúnyoghálóval
  • Szellőztető ablakok, amelyek keringtetik a levegőt
  • Szupergyors összeszerelés
  • Vízálló anyag
  • Cattara sátor vasalt varratokkal
  • Szín: kék-zöld

Vízálló réteggel

A sátor támasztórúdjai rendkívöl tartós üvegszálból készülnek, amit nem kell hajtogatni. Mindössze annyit kell tenned, hogy kicsomagolod a sátrat, és kibontott állapotában a cövekek segítségével rögzíted a sátor alját, majd pedig a feszítő zsinórokat. A sátor vízálló anyagból készült, hogy a sátor belsejébe jelentősen csökkenjen a nedvesség, amely 3000 mm-es vízoszloppal lett letesztelve. A nedvesség bejutását és a vízszivárgást egyaránt megakadályozzák a vasalt varratok. A Cattara GARDA sátor biztosítja a szükséges kényelmet a kirándulások során a kempingben vagy sátrazáskor a természetben.

Méretek:
230 x 130 x 95 cm

Tömeg:
1,85 kg


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 2
Forma Alagút

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Tömeg 1,8 kg
Ponyvák száma Egyponyvás

Típus

Típus Másodperces

Méret - kibontva

Mélység 230 cm
Szélesség 130 cm
Magasság 95 cm
Kód:  AUPRC037a5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686133561

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15