Oldal frissítése

Cattara Dublin

4,5 9 értékelés
8 690 Ft

Cattara Dublin

Olyan ember vagy, aki szereti idejét a természetben tölteni? Nyáron a zsúfolt város helyett inkább a csendes vidéket választod? Akkor neked a Cattaro Dublin székre van szükséged, amelynek köszönhetően maximális kényelemben lehetsz a természetben is. A szék csíkos kivitelezésű.

Fő jellemzői

  • kempingszék
  • könnyű kezelhetőség
  • stabil ülés 
  • kényelem otthonodtól távol
  • szép csíkos design

Utazáshoz ideális

A szék egyszerűen felállítható. 90 × 14 × 14 cm méretekkel rendelkezik, és tömege mindössze 2,2 kg, így ideális útitárs. A teraszon, táborozásnál, vagy horgászat közben kényelmes ülést nyújt. A szék stabilitásáról a négy tartóláb gondoskodik, amelyet rögzíthető a maximális stabilitás érdekében.

Kényelmes ülőhely

A szék 85 cm magas. Az ülőfelület  52 × 43 cm nagyságú, 40 cm-re van a földtől. A háttámla és a két karfa (és egy beépített pohártartó) biztosítja a kényelmet, hogy bárhol úgy érezd magad, mintha a nappalidban lennél. A szék maximális teherbírása 110 kg.

 

Paraméterek

Típus

Típus Fotel

Méretek

Hossz 900 mm
Szélesség 140 mm
Magasság 140 mm

Tömeg

Tömeg 2,3 kg

Terhelhetőség

Terhelhetőség 110 kg

Tulajdonságok

Szín Ezüst, Zöld

Méret

Hossz 43 cm
Szélesség 52 cm
Magasság 85 cm

Típus

Típus Szék

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kartámasz, Kulacstartó, Összecsukható konstrukció
Kód:  SPTsc1269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686134537

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15