Oldal frissítése

Case Logic WMBP115K 15,6" fekete

4,7 42 értékelés

Case Logic WMBP115K 15,6" fekete

Unja már, hogy a táskában hordja a notebookját? Az iskolán, vagy a munkahelyén kívül máshová is magával szeretné vinni? A Logic WMBP115K notebook hátizsák kényelmesen illeszkedik a hátára, és tökéletes védelmet nyújt a benne tárolt tárgyak számára.

A Case Logic különálló rekeszekkel rendelkezik a 15.6"-os notebookok és a 10.1"-os tabletek, illetve az iPad számára. Az első zsebet olyan tárgyak tárolására tervezték, melyekhez adott esetben könnyen, és gyorsan kell hozzáférnie. A táska tartozéka egy biztonságos zseb a szemüveg, vagy érintőképernyős készülék tárolására. A középső rekesz megfelelő a tankönyvek, dokumentumok és ruházat számára. Szintén itt talál egy zsebet, melyben könnyedén magával viheti az elektronikus tárgyakat, mobiltelefont, MP3 lejátszót, pendrive-ot, névjegykártyákat és az íróeszközöket. A táska két cipzáras oldalsó, és számos további belső zsebbel rendelkezik.

Paraméterek és specifikációk:

Szín:
fekete

Alapanyag:
poliészter

Külső méretek:
31.0 x 27.0 x 45.0 cm

Belső méretek:
19.1 x 4.1 x 38.6 cm

Tömeg:
0.55 kg

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Design

Szín Fekete

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 0,55 kg

Használat

Használat Utazáshoz, Iskolába

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Elülső zseb, Üvegtartó zseb, Belső rendszerező, Belső zsebek
Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 38,6 cm
Szélesség 19,1 cm
Hosszúság/mélység 4,1 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 23 l
Kód:  CL104b5j
Termékszám:  CL-WMBP115K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20