Oldal frissítése

Case Logic RBP315 15,6" fekete

4,7 23 értékelés
22 490 Ft

Case Logic RBP315 15,6" fekete

A praktikus Case Logic RBP315 notebook hátizsákot legfeljebb 15,6" laptopok és tabletek részére tervezték. A hátizsák minőségi kidolgozású, egyszerű, és elegáns. Ideális iskolába menetelhez, vagy üzleti találkozókra. A párnázott tépőzáras notebook rekesz mellett akad hely az iPad vagy tablet számára. A hátizsák felső, védett zsebe ideális a kisebb kiegészítőknek. A középső része bőségesen elég a dokumentumok, könyvek, vagy akár ruhák részére. Az első zsebben szervező rekeszek vannak a kis elektronika és egyéb eszközöknek, például mobiltelefonnak, MP3 lejátszónak, pendrive-nak, hordozható merevlemeznek, névjegykártyáknak és irodaszereknek. A hátizsákon található számos belső hálós, elöl cipzáras, és két oldalsó zseb. 
A hátizsák tökéletesen illeszkedik a hátához. Az erősen párnázott hátsó rész, párnázott pántok és a speciális kialakítás miatt nem kell félnie hátfájástól vagy izzadástól. Sőt, egy pántrendező is van rajta, így a felesleges hevederek nem lógnak, és nem zavarják a mozgásban. A második, alsó fül célja a hátizsák egyszerű fej feletti emelése, például a tömegközlekedés során így könnyebb feltenni a csomagtartóra. A hátizsák könnyű és rendkívül ellenálló az időjárásnak, így tökéletes a notebook mindennapos szállítására. A belső bélés kiváló védelmet nyújt az összes tárolt eszköznek.
Műszaki adatok:
Notebook akár 15,6"-igTablet / iPad akár 10,1'-ig'
Anyaga:
nylon
Méretek:
Külső méretek: 32.0 x 29.0 x 46.0 cm
Belső méretek: 26,7 x 4,4 x 38,5 cm
Tömeg: 950 g
Színe:
Fekete

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Városba, Utazáshoz, Iskolába

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Előlről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek
Fogantyúk és nyelek Felső hordfül

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 46 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 29 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Tömeg

Tömeg 0,95 kg
Kód:  CL104b5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CL-RBP315
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15