Oldal frissítése

Case Logic IBIR115GY 15.6"

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic IBIR115GY 15.6"

Ezzel a praktiku Case Logic IBIR115GY hátizsákkal biztonságosan szállíthatod 15.6"-es notebookodat. Változnak az idők és így a hátizsák egy külön belső zsebbel is rendelkezik, amelyben könnyedén elfér egy 10" tablett. A hátizsák minőségi kidolgozásáról és egyszerű elegáns design-járól ismert.
Ideális az iskolába, valamint az üzleti találkozókra. A belsejében találsz egy párnázott, tépőzáras zsebet a notebook számára és egy másik kisebb zsebet a tablettnek. Lenyitható első lapja kényelmes hozzáférést biztosít a fő zsebhez. Az innovatív szervező aszimmetrikus magasságú zsebeivel tárolási helyet kínál a különböző elektronikának, oktatási és munka segédeszközöknek, ceruzáknak, tollaknak, szövegkiemelőknek és egyéb szükséges segítőknek. Az oldalsó hálós zsebekben tárolhatsz palackot, esernyőt, vagy más hasznos kiegészítőt.

Műszaki adatok:

Kialakítása:
15.6'' Notebook
10'' Tablett

Anyaga:
Poliészter

Méretek:
Kívül: 320 × 259 × 439 mm
Belül: 267 × 30 × 386 mm

Tömeg:
520 g

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 25,9 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 43,9 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Zöld
Kód:  CL109n
Termékszám:  CL-IBIR115GY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05