Oldal frissítése

Case Logic BPCA115K 15.6" sötétszürke

4,8 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Case Logic BPCA115K 15.6" sötétszürke

A praktikus Case Logic BPCA115K hátizsákot laptopokhoz és tablettekhez tervezték legfeljebb 15,6 '' méretű képernyő méretig. A hátizsák minőségi kiszereléssel és egyszerű, elegáns dizájnnal rendelkezik. Ideális az iskolába, valamint az üzleti találkozókra. Belül egy párnázott rekeszt talál tépőzárral laptophoz és egy másik rekeszt iPad vagy tablett számára. A dönthető előlap kényelmes hozzáférést biztosít a fő rekeszbe. Az első zsebben egy innovatív szervező található aszimmetrikus magasságú zsebekkel elektronika, különböző méretű iskola és munkaigények tárolásához és praktikus zsebbel ceruzákhoz, tollakhoz, szövegkiemelőkhöz és íróeszközökhöz általában. A hátizsák oldalsó hálós zsebekkel van felszerelve palackhoz, esernyőhöz, és így tovább. Rejtett biztonsági zseb található a hát alsó részén kis értéktárgyakhoz.
A hátizsák tökéletesen illeszkedik a háthoz és kényelmet biztosít. Köszönhetően erősen párnázott hátsó részének, a párnázott pántoknak és speciálisan kialakított hátának nem kell aggódnia deformációtól vagy izzadástól. Sőt, fel van szerelve pántkezeléssel, tehát a felesleges tartószíj feltekert és nem akadályoz a mozgásban. A második alsó fül a hátizsák egyszerű emelését szolgálja fej fölé, például tárolásnál csomagtérbe közlekedési eszközön. 
A hátizsák könnyű és rendkívül ellenálló az időjárásnak, így ideális mindennapi segítőtárs a laptop hordozásában. A belső bélés kiváló védelmet nyújt minden átvitt eszköznek. A levehető mellkasi szíj segíti a teli hátizsák súlyelosztását, de ha nincs rá szüksége, akkor leveheti, hogy ne akadályozza. Nagy cipzárak sima menettel biztosítanak kényelmes hozzáférést és lehetővé teszik a biztosítást zárral, amelyet  bőröndöknél használnak.
Műszaki adatok:
Alkalmas:
laptophoz 15,6 '' méretig
Tablet / iPad 10,1 '' méretig
Anyaga:
poliészter
Méretek:
Kívül: 36 x 31 x 46 cm
Belül: 25 x 3,5 x 38,6 cm
Tömeg:
880 g
Szín:
sötétszürke
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 31 cm
Szélesség 36 cm
Magasság 46 cm

Tömeg

Tömeg 0,88 kg

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hevederek Állítható hevederek

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  CL104b2
Termékszám:  CL-BPCA115K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20