Oldal frissítése

Capital Sports Bandizo torna szalag 2 db

Kiegészítők a termékhez

Capital Sports Bandizo torna szalag 2 db

Két fekete gimnasztikai szalag hasizmok, fenék, comb, csípő és váll gyakorlatokhoz. Különösen alkalmasak pilates, jóga, aerobic, stretching és rehabilitációs gyakorlatokra, valamint javítják az erőt és a koordinációt. Köszönhetően a megfelelően kiválasztott anyagoknak ezek a szalagok rendkívül elasztikusak és könnyen moshatóak. Az extra könnyű és kompakt méretei ideálisak a gyakori szállításhoz. Ez lehetővé teszi a természetben, vagy akár az irodában való gyakorlást.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi és nagyon rugalmas anyag
  • Alkalmas különböző típusú gyakorlatokhoz
  • Lehetővé teszi a has, fenék, comb, csípő és a váll edzését
  • Csekély súly és kiváló tárolhatóság
  • Könnyen mosható

Minőség és kifogástalan kiszerelés

A termék gyártója a német Capital Sports, amely gépek, berendezések, kiegészítők és ruházat gyártására specializálódott különböző típusú gyakorlatokhoz és sportokhoz. A sportolók leginkább az erősítő edzéseknél, cardio képzésnél és súlyképzésnél használják. A márka termékeinek vásárlása szinte biztos fogadás.

 
Kód:  SPTif1595
Termékszám:  4260435913818

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15