Oldal frissítése

Campingaz INSTAECO 1L

4,8 6 értékelés
7 390 Ft

Campingaz INSTAECO 1L

Campingaz Instaeco fertőtlenítőszer, amely a kémiai WC használatához szükséges. Biológiailag lebomló formaldehidmentes fertőtlenítő koncentrátum, amely nem tartalmaz aldehideket, fenolsavat vagy klórt. Egyszerűen add hozzá az alsó hulladéktárolóhoz, ahol elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és semlegesíti a szagokat. Emellett megakadályozza a gázok kialakulását a kémiai WC alsó tartályában. A kémiai toalettekhez készült Campingaz kiegészítő környezetbarát és biológiailag lebomló, a termék megfelel a CLP szabványnak. A csomag kiszerelése 1 literes.

A WC Campingaz Instaeco fő jellemzői

  • Kémiai WC használatához szükséges készítmény
  • A WC Campingaz Instaeco formaldehidmentes
  • Nem tartalmaz aldehideket, fenolsavat és klórt
  • Biológiailag lebomló fertőtlenítő koncentrátum
  • Elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és semlegesíti a szagokat
  • A csomag tartalma 1 literes

Adagolás

5 ml / 1 liter víz/ tartály térfogata. Használat előtt hígítsd fel a vizet és a készítményt a megfelelő arányban a tartályban.

Kód:  SPTcmg0022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3138522100278

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05