Oldal frissítése

Campingaz INSTABLUE EXTRA 1L

4,8 11 értékelés
5 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 5 430 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4-5 db 5 270 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 6 vagy több db 5 150 Ft/db

Campingaz INSTABLUE EXTRA 1L

Campingaz Instablue Extra fertőtlenítőszer, amely a kémiai WC használatához szükséges. Biológiailag lebomló formaldehidmentes fertőtlenítő koncentrátum. Egyszerűen add hozzá az alsó hulladéktárolóhoz, ahol elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és semlegesíti a szagokat. Emellett megakadályozza a gázok kialakulását a kémiai WC alsó tartályában. A kémiai toalettekhez készült Campingaz kiegészítő környezetbarát és biológiailag lebomló, a termék megfelel a CLP szabványnak. A csomag kiszerelése 1 literes.

A Campingaz Instablue Extra WC legfontosabb jellemzői

  • Kémiai WC használatához szükséges készítmény
  • A WC Campingaz Instablue Extra formaldehidmentes
  • Biológiailag lebomló fertőtlenítő koncentrátum
  • Elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és semlegesíti a szagokat
  • A csomag tartalma 1 literes

Adagolás

Adagolás esetén az Instablue készítmény egy teli kupakja szükséges minden 2 liter hulladékhoz. Azaz, ha kiszámítjuk, a 20 literes hulladéktartály számára 10 teljes kupak koncentrátum vagy 100 ml koncentrátum (1 kupak = 10 ml) szükséges az alsó tartályba. A kupak gyerekzárral rendelkezik a könnyű kinyitás ellen.

Kód:  SPTcmg0020
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3138522100261

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20