Oldal frissítése

Butterfly Korbel Roller, zöld

4,7 3 értékelés
95 390 Ft

Butterfly Korbel Roller, zöld


Pihenj egy hosszú munkanap után, és pingpongozz akár otthon is. A Butterfly Korbel Roller asztallal családi versenyzést szervezhetsz, vagy csak egyedül ütögethetsz. Az asztal hálóval van ellátva, így csak ki kell vinned a garázsból, kinyitnod az asztalt, és azonnal használhatod is. Az asztalnak az az előnye, hogy csak az asztal felét is kinyithatod és egyedül is játszhat. A kiváló minőségű duplakerekeknek és a jól átgondolt összecsukható mechanizmusnak köszönhetően mozgatáskor sem fog ütni. Természetesen biztonsági biztosítékokkal van felszerelve, amelyek kikapcsolása nélkül az asztal egyetlen része sem mozdul el milliméterrel sem.

A Butterfly Korbel Roller beltéri használatra alkalmas. A legjobb 19 mm-es tábla ideális vastagságú amatőr játékhoz. A formatervhez tartozok egy praktikus konzol  az ütők és golyók számára is.


paraméterek:

Méretek:
184 × 186 × 66 cm

Súly:
65 kg


Paraméterek

Table dimensions

Méret Szabvány

Lap vastagsága

Lap vastagsága 19 mm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Hálózat, Ütő tartó, Golyó tartó

Használat

Használat Beltéri

Mobilitás

Mobilitás Kerekekkel

Az asztal színe

Asztal színe Zöld
Kód:  SPT1507
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1080120601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15