Oldal frissítése

Burton Overnighter Roller Blotto

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Burton Overnighter Roller Blotto

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Burton Overnighter Roller Blotto bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. Tömege összesen csak 2300 kg, így elfelejtheted az elfáradt kezeket. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 40 l -es térfogat elegendő a legfontosabb dolgok becsomagolására. A textilből készült bőrönd remek megoldás az olyanok számára, akik egy könnyű poggyászra vágynak, nagyszerű áron. A cipzáras kivitel miatt a bőrönd rekesze kismértékben megnagyítható. Fekete és Piros színe csak fokozza stílusos alakját. Bárhova is repülsz, a(z) Burton Overnighter Roller Blotto TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első pillantásra lenyűgöz egyedi kidolgozottságával és funkcionalitásával.

A praktikus TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedéssel kapcsolatos kockázatok kiküszöbölésének érdekében gyakorivá vált, hogy a közlekedésbiztonsági hatóság ellenőre bármilyen poggyászt ellenőrizhet. Általában csak a kézi szkennert használják, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. Az ún. TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell félned, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Burton Overnighter Roller Blotto TSA záras utazóbőrönd kényelmesen bebiztosítható egy három karakteres számkódos zárral és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Burton Overnighter Roller Blotto bőrönd főbb paraméterei

  • A bőrönd két görgővel lett felszerelve, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen felületeken is
  • A bőröndcímke sokat segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • A praktikus húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Belső, szövetből készült elosztó teszi lehetővé a fontosabb, apróbb dolgok szétválasztását a többi elcsomagolt dologtól

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 2,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 40 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 49 cm
Szélesség 27 cm
Hosszúság/mélység 33 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Címke, Belső elválasztó
Kerekek Kemény
Kerékszám 2
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTbur081
Termékszám:  63205994885
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05