Oldal frissítése

Brother Camouflage

3,9 7 értékelés
Szuper ár
6 590 Ft

Brother Camouflage

 

A 2,5 cm vastag, nyomott mintás, camouflage matrac jó kiegészítője a hegyi túráknak, családi sátras kiruccanásoknak. Fő előnye, hogy kiváló szigetelő tulajdonságokkal látták el, így a talajhoz közel is kellemes melegséget biztosít. A hajtókája is nagyon puha, kényelmesen lehet aludni rajta, egyenes felületet biztosít, semmilyen kavics nem üt át rajta.

 

 

Nem kell felpumpálni. Elég csak kinyitni a szelepet és alig 5 perc alatt magától felfújódik. Az alacsony súly és a könnyű tárolhatóság szintén előnyös, hiszen így nem foglal túl sok helyet a poggyászában. A vízálló csomagolás megvéd az esetleges károsodástól. A minőségi és kényelmes alvóalkalmatosság nagyon fontos bármilyen kiránduláson, ezért vakációjához válassza ezt az egyedülálló önfelfújó matracot.


 

 

Paraméterek

Típus

Típus Derékalj
Konstrukció Önfelfújó

Tömeg

Tömeg 900 g

Méret - csomagolatlan

Szélesség 53 cm
Hossz 186 cm
Vastagság 2,5 cm

Méret - csomagolt

Szélesség 11 cm
Hosszúság 55 cm
Vastagság 11 cm

Tulajdonságok

R-Value 2,6

Szín

Szín Terepmintás
Kód:  SPT14567
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042736823

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10