Oldal frissítése

Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN

Kiegészítők a termékhez

Brinn Motion aktivált Cam MAC200 DN

Azt akarom tudni, hogy mi történik otthon, ha éppen nem ott? Ez időzített, mozgás-aktivált kamera áttekintést ad az összes látogatás legyen a kertben. Így tudod, hogy ki firkált a falra, rozhrabává szemét vagy még kezdeni szedés eper. A kamera is használható fotopast telepítve a vad. 

legfontosabb jellemzői

  • Kültéri biztonsági kamera aktiválódik a mozgás
  • Széles körben alkalmazható
  • 3 rögzítési mód
  • Tartós vízálló test
  • Automatikus be / ki éjjellátó
  • Powered by két elemet D (külön kell megvenni)
  • Az akkumulátor élettartama akár 14 hónapig

3 rögzítési mód

A time-lapse módban a kamera rögzíti egy képkockát másodpercenként. Rögzíti az összes távolságot akár 100 méter. A rendszer azt is aktiválható mozgásérzékelő kamera, amikor valami a környéken körülbelül hat méter mozog, 2-3 másodpercenként öt másodpercig indítás után. Hibrid üzemmódban, a kamera rögzíti egy kép másodpercenként, és abban az esetben aktiváció egy mozgásérzékelő 2-3 másodpercenként. Ezek a képek akkor játszani, mint časosoběrné videót. Semmi nem fog ezért hiányzik.

Ellenáll szinte semmit tedd bárhová

Mivel a külső feltételek kemény, a kamera Brinn MAC200 DN vízálló vázat. Ez annyira kemény, hogy lehet használni, még extrém körülmények között is. Megtalálható neki több tartóknak, hogy már felrakták a falra vagy egy fa esik védelem. Kialakítása lehetővé teszi, hogy még biztos egy lakattal (külön kell megvenni).

Kód:  FV258w
Termékszám:  MAC200 DN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05