Oldal frissítése

Born To Swim fényvisszaverő sárga fekete logóval

Born To Swim fényvisszaverő sárga fekete logóval

Szeretné szárazon tartani haját úszás közben? Akár versenyszerűen, akár kikapcsolódásként úszik, ez a sapka minden tempó mellett maximális kényelmet biztosít. Szilikonból készült, mely garantálja a kiváló minőséget és szilárdságot. Univerzális méretének köszönhetően fiataloknak, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, minden fejkerülethez alkalmazkodik. A fényvisszaverő sárga színű, fekete Born to Swim logóval ellátott sapka az Ön figyelmét sem fogja elkerülni.

Főbb jellemzői

  • Úszósapka
  • Minőségi, szilárd anyag
  • Szilikonból készült
  • Fiatalok, férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • Fényvisszaverő sárga szín
  • Fekete színű Born to Swim logó

Anyag

A Born to Swim úszósapka minőségi, szilárd szilikonból készült, mely maximális rugalmasságot biztosít. A szilikon egy szervetlen-szerves polimer, számos egyedi tulajdonsággal büszkélkedik. Ilyen például a tulajdonságok állandósága -60 és +180 fokos hőmérséklet tartományban. Mesterséges anyag, ezért ellenáll az élő szervezeteknek. Számos további, említésre méltó tulajdonsággal rendelkezik: viszonylag égésálló, jó elektromos szigetelő tulajdonságú, hosszú távon ellenáll az UV-sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak, víztaszító, légáteresztő és olajálló.

 
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Sárga

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek, Női, Férfi

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek, Női, Férfi
Kód:  SPT6765
Termékszám:  8888880037840

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20