Oldal frissítése

Born To Swim Fitness fekete

Born To Swim Fitness fekete

A Born To Swim Fitness úszószemüveg nagyszerű eszköz a vízi sportok szerelmeseinek. Akár úszó vagy, akár csak szeretsz úszni, a  víz alatti úszás kényelmes élmény ezzel az úszószemüveggel.

A termék kiváló minőségű és tartós, hosszú élettartamú anyagból készült. A szemüveg olyan technológiával készült, ami megelőzi a párásodást, így biztosítva, hogy mindig tisztán láss a víz alatt. Többé nem kell aggódnod, hogy szemüveged egy rossz pillanatban bepárásodik. A három barázdának köszönhetően, a szemüveg nagysága könnyedén állítható a fejed körül a szükségleteidnek megfelelően. A csomag tartalmaz egy tartalék gumiszíjat is. A Born To Swim szemüveget a mellékelt kemény tokba bármikor beteheted és magaddal viheted a legnagyobb biztonságban.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű méretbeállítás
  • Tartalék gumi szíj
  • Nagyon kényelmes viselet
  • Úszás közben páramentes
  • Ütésálló tok a könnyű és biztonságos szállításhoz
  • Szín: Fekete
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek, Női, Férfi

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek, Női, Férfi
Kód:  SPT6769
Termékszám:  8888880037895

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15