Oldal frissítése

Bollé Exo Shiny White & Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bollé Exo Shiny White & Black

A megfelelő kerékpáros sisak a biztonságos közlekedés alapja, hiszen a legsúlyosabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A Bollé Exo Shiny White & Black sisak kifejezetten sima országútra ajánlott. Ezt az alacsony légellenálású forma és a napellenző sild hiánya alapján ismerheted fel, hiszen előredőlve a napellenző zavarná a kilátást. Természetesen ezt a sisakot bármilyen típusú biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a típusa csupán a dizájnját befolyásolja, a megbízhatóságát nem.

A legfontosabb, hogy a sisak a pánt nélkül is jól illeszkedjen a fejünkhöz. A megfelelő komfort érdekében a belső méret egy szabályzókerékkel testre szabható.

A Bollé Exo Shiny White & Black kerékpáros sisak legfőbb sajátosságai

  • Össztömege: 280 g
  • 16 szellőzőréssel látták el
  • Országúti típusú kerékpárhoz ajánlott
Kód:  SPTgau013nad
Termékszám:  SPTgau013nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10