Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Boll School Mate 18 truered

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Boll School Mate 18 truered

A Boll Schoolmate 18 iskolatáska a legjobb, amit iskolás lányodnak adhatsz. Nem csak elegáns, hanem teljes mértékben alkalmazkodik az emberi test anatómiájához, és kényelmet biztosít a hosszú távú cipelés során is. A nagyszámú zsebnek köszönhetően tökéletes szervezője az iskolai segédeszközöknek. A magas minőségű anyag, amelyből a hátizsák készült, ellenáll a mechanikai károsodásoknak és a víznek, és a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően viselője még rossz időjárási körülmények között is jól látható.

  • Teljes mértékben alkalmazkodik az emberi test anatómiájához
  • Állítható pántok az optimális súlyelosztás érdekében
  • Sok zsebbel
  • Minőségi és tartós anyagból
  • Fényvisszaverő elemek a biztonságos közlekedésért

Alkalmazkodik hozzád

A School Mate hátizsák tökéletesen alkalmazkodik az emberi test felépítéséhez, ezért a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítja. A vállpántok és a derékheveder ergonomikus kialakítású. Továbbá, a hátizsák egy állítható magasságú rendszer SP-rendszerrel rendelkezik, amely optimalizálja a hátizsák súlyelosztását a gyermek magasságához igazodva. Így abszolút mértékben minimalizálja a gerincet érő negatív hatásokat. Egyszerűen beállíthatod a mellkasi övet, annak magasságát és hosszát. A hátlap puhán párnázott. 

Tökéletes áttekintés

A tanszerek rendszerezése ezután gyerekjáték. A hátizsák célja, hogy bőséges helyet biztosítson mindannak, amire az iskolában szükség van. A tartós anyagból készült zsebek megvédik tartalmukat a sérülésektől. A fő 3D-s zsebben, a belső és az oldalsó hálós zsebekben rengeteg dolog elfér. A fő rekesz helyet ad az A4 és A5 méretű könyvek számára, és két hálós zsebe is van. Az egész hátizsákot ügyesen elrendezett fényvisszaverő elemek borítják, melyek biztosítják a láthatóságot minden szögből.

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Tömeg

Tömeg 0,93 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 18 l

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 41 cm
Szélesség 29 cm
Hosszúság/mélység 17 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Rendeltetés

Típus Gyerek

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 930 g
Űrtartalom 18 l
Kód:  SPTms2287
Termékszám:  8591790005273
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20