Oldal frissítése

Boll Roo 12 - kék

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Boll Roo 12 - kék

Másodosztályú áru - a hátsó panelen aszimmetrikus varrások találhatóak - ez a hiba nem reklamálható. Ez egy kozmetikai, nem pedig funkcionális hiba.

Új hátizsákot keresel gyermekednek? Ajánljuk figyelmedbe a Boll Roo 12 kék színű hátizsákját, amely nem csak az iskolában, hanem sporttevékenységek közben is tökéletesen használható. Kialakítása kiváló, zipzárjai nagyon strapabíróak, így biztosan gyermeked hűséges társa válik belőle. A táskában kényelmesen elférnek a könyvek, füzetek, ruhák és még egy kis nasi is. A hátizsák első sorban a 85 cm-es magasságot elérő gyermekeknek készült.

Amit imádni fogsz:

  • Párnázott hátrész, mely támasztja a gyermek hátát
  • Állítható vállpántok
  • Modern funkciók
  • 3D-s első zseb
  • 6 liter térfogat
  • Súlya mindössze 220 gramm

Cseh gyártó

A Boll Gear Ltd. már több, mint 26 éve gyárt kültéri hátizsákokat, hálózsákokat, és sátrakat is. A több éves tapasztalatnak köszönhetően a Boll hátizsákjai piacvezető kategóriába kerültek a minden időben funkcionális hátizsákok között.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Tömeg

Tömeg 0,35 kg

Felszerelés

Hozzáférés Előlről

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 35 cm
Szélesség 22 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Rendeltetés

Típus Gyerek
Kód:  SPT1802
Termékszám:  8591790004528

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05