Oldal frissítése

Boll Ranger 38-52 dutch blue

4,8 4 értékelés
52 590 Ft

Boll Ranger 38-52 dutch blue

Vágj bele egy többnapos túrába a Boll Ranger univerzális hátizsákkal! Két rekeszének köszönhetően, amelyek akár 52 liternyi holmit is képesek tárolni, bármit szállíthasz benne, amire csak szükséged van. Könnyedén beállítható rajta a magasság a Bj2 rendszer segítségével, már 130 cm-től, garantálva ezzel a kényelmes, könnyed és egészséges viseletet. Jól formázott, szellőző háttal, anatómiailag kiváló vállpántokkal, állítható mellkasi hevederrel, valamint egy kiegészítő derékövvel van felszerelve. A nagyobb biztonság érdekében számos fényvisszaverő ponttal is felruházták, így gyenge fényviszonyok mellett is jól látható.

 

Főbb jellemzők

  • Univerzális trekking hátizsák többnapos túrákhoz
  • Anatómiailag kiváló hátsó kialakítás az egészséges és kényelmes viselet érdekében
  • 130 cm-es magasságtól ajánlott
  • 52 liternyi holmi tárolható benne
  • A bőséges felszerelés kompressziós hevedert, fülhallgatót és esőkabátot is tartalmaz
  • Kompatibilis a CamelBak víztartállyal
  • Cseh gyártó

A Grand Chambers hatalmas tárolóhelye

Két fő rekeszbe helyezheted el holmijaidat. Ezekből könnyedén egyet csinálhatsz, ha eltávolítod a vízszintes cipzáros részt, így még a nagyméretű tárgyak számára is lesz hely a táskádban. Továbbá egy felső bővítés is növeli a rendelkezésre álló teret. A kompressziós heveder nagyon jól jöhet, ha például ruhát kell cipelned magaddal, hiszen segítségével egyszerűen levegőtlenítheted a táskát, kisebbé téve ezzel méretét.

Bőséges felszerelés aktív turisták számára

A fő rekeszeken kívül az oldalsó hálós zsebeket is használhatod, többek között üvegek szállítására, továbbá az elülső háromdimenziós zseb kitűnő szolgálatot tesz, ha kisebb értékeket szeretnél magaddal vinni, a belső zseb pedig akkor lehet igazán hasznos, ha például dokumentumokat tárolsz benne. A hosszú utazások során garantáltan örülni fogsz, hogy a hátizsák kompatibilis a CamelBak víztartállyal. További praktikus tulajdonsága, hogy a rajta lévő pontokhoz és fogantyúkhoz egyszerűen rögzítheted a különféle kiegészítőket.
Kedvezőtlen időjárási körülmények között használd a beépített esőkabátot, hogy megvédje értékeidet.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Gyerek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Túrázáshoz

Felszerelés

Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 65 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 26 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 52 l

Tömeg

Tömeg 1,5 kg
Kód:  SPT1775
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591790004863
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20