Oldal frissítése

Boll Ranger 38-52 cedar

4,8 4 értékelés
51 990 Ft

Boll Ranger 38-52 cedar

Menj több napos túrára a Boll Ranger univerzális trekking hátizsákkal. A két rekesznek köszönhetően, amelynek térfogata 52 liter, mindent magaddal tudsz vinni, amire csak szükséged van. A Bj2 rendszerrel rendkívül egyszerűen állíthatod a pántokat. Már akár 130cm-es testmagasságtól használható és a kényelmes, szellős, és egészséges viselés garantált. Szellőzik és emellett a vállpánt, az állítható mellkaspánt és a csípőpánt anatómiailag kiváló a kényelmes viseléshez. A nagyobb biztonság érdekében több ponton fényvisszaverő anyaggal rendelkezik, így gyenge fényviszonyok között is észrevehető leszel.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Sokoldalú hátizsák többnapos túrákra
  • A rendkívüli anatómiai kialakítás biztosítja az egészséges és kényelmes viselést
  • 130 cm-es testmagasságtól
  • Térfogat: akár 52 liter
  • Gazdag felszereltség kompressziós hevederekkel, fülekkel és esőköpennyel
  • Kompatibilis a CamelBak víztárolóval
  • Cseh gyártmány

A tágas rekesznek a nagy csomag sem jelent gondot

Rendezd el a holmidat a két fő rekeszben. A két rekeszt egyesítheted a vízszintes, cipzáros válaszfal eltávolításával, így rengeteg helyed lesz a nagyobb tárgyak számára is. Ezt a helyet tovább bővítheted a felső rekesz segítségével. Elcsomagolhatsz például ruhákat és biztosan szeretni fogod a kompressziós hevedereket, amelyek segítségével kinyomhatod a levegőt és a lehető legkisebbre tömörítheted a hátizsákodat.

Gazdag felszerelés aktív nyaralóknak

A fő rekeszek mellett rengeteg apró zsebbel, hálós palacktartókkal, egy elülső 3D-s zsebbel a kisebb tárgyaknak és egy belső zsebbel is büszkélkedhet, ami például az irataidat teheted. A hosszabb utakon biztos örülni fogsz neki, hogy a hátizsák kompatibilis a CamelBak víztárolóval és könnyedén rögzítheted azt a hátizsákodra. Rossz időben a beépített esőköpennyel megakadályozhatod, hogy a holmid elázzon.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Gyerek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Túrázáshoz

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 65 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 26 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 52 l

Tömeg

Tömeg 1,5 kg
Kód:  SPT1776
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591790004870

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10