Oldal frissítése

Boll Litetrek towel popy XL

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Boll Litetrek towel popy XL

A rendkívül kényelmes és kiválóan kivitelezett, szintetikus, mikroszálas törölközőt otthon és utazások során egyaránt nagyra értékeli mindenki. Mérete mellett, rendkívül hasznos tulajdonsága a különlegesen nagy nedvszívóképesség, amely garantálja a kényelmes használatot. Ezen kívül, utazás közben nagyra értékeled, hogy rendkívül gyorsan szárad, így mindig készen állsz a következő kirándulásra.

Legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül puha tapintású anyag
  • Antibakteriális kezelés a jobb higiénia érdekében
  • Nagyméretű, mégis könnyű
  • Utazáshoz alkalmas törölköző
  • Akasztófül

Valami extra

Extra tulajdonság, a rendkívül puha érintés törölközés közben, amely mellett a törölközőt antibakteriális réteggel kezelték, amely akár 100 mosás után is 80%-osan teljesít. A törölköző szárítását az akasztófül könnyíti meg, amelynek segítségével felakaszthatod bárhová, például ágakra, fákra, vagy egyéb tárgyakra. A törölközőhöz tárolótáska is tartozik, amelyen szintén akasztófül található.

 

Paraméterek

Típus

Típus Gyorsan száradó

Szín

Szín Piros
Kód:  SPT1794
Termékszám:  8591790104662

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15