Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Blackroll Sárga-Fekete

4,9 87 értékelés
16 190 Ft

Blackroll Sárga-Fekete

Tudja, hogyan kell regenerálni az izmokat? A gomb megnyomásával ezek kapnak szennyeződéseket és a szennyező anyagok és az azt követő kiadás az izmokba beszívott friss vér és a tápanyagok. Megismételve ezt a folyamatot is tiszta és regenerálja nem csak az izmokat, hanem izomhüvelyhez felszínén található izom, amelynek döntő befolyása az áramlás éltető energia és tükrözés is közvetve az egészségügyi testünk szervei. A leghatékonyabb módja annak, hogy nyomást hasznosítás érhető csak gördülő egyes izmok.

Válassz egy szilárd, barázdált, vagy finom

Válassza ki az Ön igényeinek. Hatásai nagyon finom görgők mélyen behatolnak az energiaszint és tömör henger bordákkal fejlett bőr vérkeringését tökéletesen.Sőt, ezek a forradalmi masszázs hengerek is kapható különböző színekben. Rendszeres kapcsolatot egy adott szín egy meghatározott pozitív hatást gyakorol a pszichére. A rendszer segítségével a masszázs görgők Blackroll jelentősen javítja a rugalmasságot és kapacitását izomrendszer, valamint egy kis erőfeszítés és nagyon egyszerű feladat. Mint a német válogatott játékos labdarúgó-válogatott.

BlackRoll szabványos henger kitűnő masszázs hatása

  • Rugalmasabbá tételét és kapacitását izomrendszer
  • Degeneratív betegségek, a mozgásszervi rendszer
  • Kezelés a bőr panaszok és cellulitisz
  • Fogyás és izomláz
  • Sárga hathat a érzékek, javítja a hangulatot, és serkenti a szem és az agy
  • A henger egyébként könnyen tisztítható, nem tartalmaz vegyi anyagokat és megszerezte a jel minősége
  • szabvány keménység

Műszaki adatok:

méretek
Szélesség: 30 cm
Átmérő: 15 cm

származási ország
Németország

Amikor csökkentve alkalmazása masszázs
Az akut fertőző betegségek, míg a jóindulatú vagy rosszindulatú daganatokat erős kimerültség és területeken sebek és égési sebek.

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Fekete
Átmérő 15 cm
Típus Sima
Kód:  SPT878
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260346270024
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05