Oldal frissítése

Blackroll narancssárga

4,9 87 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Blackroll narancssárga

Tudja, hogyan regenerálódnak az izmok? Az izmokra való nyomás gyakorlásával az izmok megtisztulnak és emellett a vérkeringés is serkentődik. A folyamat megismétlése nem csupán az izmai tisztaságát és regenerált állapotát eredményezi, de az izomhüvelyének is, amely elválasztja az izmot a belső szerveitől és így döntő befolyása lehet belső szerveinek egészségére az energia áramlásában. A leghatékonyabb módja a regenerálás kiváltásának a nyomás gyakorlása az izmokra, amely ezzel az eszközzel egyszerűen kivitelezhető.

Válassza ki az Önnek megfelelőt: sztenderd, szilárd, barázdált, vagy gyengéd

Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő masszázs hengert. A nagyon finom henger mélyen befolyásolja az energiaszintet, mivel a tömör henger a bordákkal tökéletesen fokozza a vérkeringését. Ezek a forradalmi masszázs hengerek különböző színekben kaphatók. Rendszeres kapcsolat kialakítása egy adott színnel pozitív hatást gyakorolhat a pszichére. A Blackroll masszázs henger segítéségével jelentősen javíthatja az izomrendszer rugalmasságát és kapacitását nagyobb erőfeszítés nélkül. A német labdarúgó-válogatott játékosai már megtapasztalták a henger pozitív hatásait.

PROfesszionális verzió

A Blackroll PRO professzionális masszázs henger a sztenderd henger egy kiterjesztett változata, amely nagy sűrűségű így maximális masszázs hatással rendelkezik. Ez a verzió 50% -kal keményebb, mint a sztenderd változat és így elsősorban intenzív edzést végző a túlsúlyos emberek számára ajánlott. Ez az ideális eszköz az izmok és izomcsoportok pihentetésére és kezelésére, ami így megakadályozza a fájdalmat, és növeli a teljesítményt. 

Legfontosabb jellemzői

  • Rugalmasabbá teszi és növeli az izomrendszer kapacitását 
  • Degeneratív betegségek és mozgásszervi rendszeri betegségek kezelésére
  • Bőr panaszok és cellulitisz kezelésére
  • Elősegíti a fogyást és segít az izomláz kezelésében
  • A henger egyébként könnyen tisztítható, nem tartalmaz vegyi anyagokat és megszerezte a kiváló minősítést
  • Gyártás helye: Németország
 

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Narancssárga
Hossz 30 cm
Átmérő 15 cm
Típus Sima
Kód:  SPT1486
Termékszám:  4260346270291
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10