Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Blackroll Kék-fehér

4,9 87 értékelés
13 690 Ft

Blackroll Kék-fehér

Tudod hogyan kell regenerálnod az izmokat? Nyomás alá helyezésükkel megszabadulnak a szennyeződésektől és a szennyező anyagoktól és helyükre friss vér és tápanyagok áramolhatnak. Ezt a folyamatot ismételgetve tisztítja és regenerálja nemcsak az izmokat, hanem az izmok felületén található fasciát is, amely döntő befolyással rendelkezik az éltető energia áramlásában és közvetetten az egész szervezetünk egészségére kihat. A leghatékonyabb módja a nyomással kifejtett regenerációnak az egyes izmok hengerezése.

Válassz a szilárd, a barázdált és a finom közül

Válassz az igényeidnek megfelelően. A finom görgők mélyen behatolnak az energiaszintedbe, míg a szilárd hengerek a bőr vérkeringését serkentik tökéletesen. Sőt, ezek a forradalmi masszázs hengerek különböző színekben kaphatók. Egy adott színnel való rendszeres kapcsolat pozitív hatást gyakorol a pszichére. A Blackroll masszázshenger segítségével jelentősen javíthatod az izomrendszered rugalmasságát és kapacitását minimális erőfeszítéssel és rendkívül egyszerűen. Akár a német labdarúgó-válogatott.

Standard BlackRoll masszázshenger kitűnő masszázs hatással

  • Rugalmasabbá teszi és növeli az izomrendszer kapacitását
  • A mozgásszervrendszer degeneratív betegségeinek kezelésére
  • Bőr panaszok és narancsbőr kezelésére
  • Fogyáshoz és izomláz esetén
  • A henger egyébként könnyen tisztítható, nem tartalmaz vegyi anyagokat és minőség védjegyével rendelkezik
  • Standard keménység

Műszaki adatok:

Méretek
Szélesség: 30 cm
Átmérő: 15 cm

Származási ország
Németország

Milyen esetekben kerülje a masszázst
Akut fertőző betegségeknél, jóindulatú vagy rosszindulatú daganatoknál, erős kimerültség esetén, és ha égési vagy egyéb sebek találhatók az adott bőrterületen.

 

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Fehér
Hossz 30 cm
Átmérő 15 cm
Típus Sima
Kód:  SPT877
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260346270048
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15