Oldal frissítése

Blackburn Switch Multi Tool szerszámkészlet

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Blackburn Switch Multi Tool szerszámkészlet

Ez a kis legfontosabb kulcsokból álló készlet a kerékpárosok ideális alapvető felszereltségéhez tartozik, de megtalálja helyét a műhelyben is. Könnyedén befér a zsebbe, zsákba, vagy a szerszámosládába. A kulcsok kétféle módon illeszthetőek be a masszív vasfogantyúba, amely erős kart képez a csavarok megfelelő meghúzásához. Ugyanakkor kitűnően használhatók a kevésbé hozzáférhető helyeken is.

Legfőbb jellemzői

  • Kompakt kialakítás
  • Merev vas fogantyú
  • Két módon illeszthetőek be a fogantyúba
  • Praktikus ruhatasak
  • Lapos csavarhúzó, imbuszok és torx

Kulcskészlet és tok

Az egész készletet praktikus ruhatasakban van elhelyezve, amely úgyszintén alkalmas apróbb fontos tárgyak tárolására, mint például a pénzek vagy kártyák. A készlet összesen 8 kulcsot tartalmaz - a kerékpárosok számára nélkülözhetetlen 2,5, 3, 4, 5 és 6 mm méretű imbuszokat, a minden eshetőség esetére fontos lapos csavarhúzót, és úgyszintén tartalmaz két, kevésbé hagyományos, viszont annál szükségesebb torx kulcsot 25-ös és 30-as méretben.

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 70 g

Funkciók

Funkciók száma 8
Funkciók Imbusz, Laposfejű csavarhúzó, Torx
Kód:  SPTkn0318
Termékszám:  768686737725

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05