Oldal frissítése

Blackburn Local Ride készlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Blackburn Local Ride készlet

    

A legfontosabb eszközök praktikus és teljes készlete ideális kerékpárosoknak, nem hiányozhat a készletükből. A szettel teljesen felszerelt leszel, és semmilyen kellemetlenség nem érhet. Minden eszközt praktikus fekete táskában tárolhatsz, amelyet könnyen, de biztonságosan rögzíthetsz a nyereg alatt, és elrejtheted a többi részletet. A készlet tartalmazza a Mountain Air pumpát és eszközöket a kerekek fújására otthon és útközben.

    

Főbb jellemzők

  • A nyeregtáska alatt
  • Praktikus pumpa
  • Szerelő kulcsok
  • Az Allens zsebkészlete
  • Keresztcsavarhúzó
  • Torx kulcs
    

Mindaz, amire a kerékpárosnak szüksége van

A hasznos eszközök közé tartozik a szerelő karok és a leggyakoribb kulcsok készlete. A fogantyúban rögzített kulcsok kompakt verziója biztosítja, hogy jól illeszkedjen a kézbe, és soha ne veszítsd el . Összesen négy hatlapú kulcsméretet, egy keresztcsavarhúzót és egy torx kulcsot találsz a készletben.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 162 g

Funkciók

Funkciók száma 2
Funkciók Köpenyleszedő, Pumpa
Kód:  SPTkn0319
Termékszám:  768686587269

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20