Oldal frissítése

BioLite SiteLight

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BioLite SiteLight

Bemutatjuk a BioLite cég tökéletes függő lámpáját. Első pillantásra úgy néz ki, mint egy kis golyó, de belül váratlan meglepetés rejlik. A felbontása után ugyanis rögtön két függő lámpát kapsz egy láncon, amelyeket minden bizonnyal elsősorban lakókocsik, horgászok és a kemping szerelmesei fogják használni. 

Legfontosabb jellemzői

  • Két lámpás egyben
  • Nagy fényerősség
  • Stílusos design
  • Praktikus hornyolt rendszer
  • Könnyű konstrukció
  • Vízálló

Kicsi, de erős

Mindegyik lámpás három méteres kábellel van ellátva, aminek köszönhetően az áramforrástól 6 m-re is elér. Így be tudsz vele világítani egy nagy teret, vagy egyszerre több szobát. A 150 lm fényerőnek köszönhetően jelentős teret világít meg és a speciálisan kifejlesztett rendszer lehetővé teszi, hogy a világítás szöge állítható legyen. A tápegység forrása lehet a BioLite NanoGrid, vagy éppen a BioLite PowerLight világítás.

Kiegészítő információk:

Tömeg:
 52 gram egy lámpa

Méretek:
6,48 × 2,69 × 6,48 cm

Bemenetek:
2,5 mm-es bemenet

 
Kód:  BIL1011c1
Termékszám:  SiteLight

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15