Oldal frissítése

Bino Kisvakond válltáska

Kiegészítők a termékhez

Bino Kisvakond válltáska

Ez a válltáska nem hiányozhat az aranyos Kisvakond rajzfilmfigura egyetlen rajongójának gyűjteményéből sem, amelyet Kisvakond és a kisegér vidám motívuma díszít. A táska élénk kék színű, és nemcsak rövid sétákhoz tökéletesen alkalmas, hanem kirándulásokhoz vagy vendégségbe is. Kiváló minőségű anyagból készült, és masszív, piros pánttal látták el. A táska egy nagy, cipzáras rekesszel és egy cipzár nélküli rekesszel rendelkezik. A táska belsejében még egy kis, cipzáras zseb is helyet kapott. A táska praktikus tulajdonságait nemcsak az óvodás gyermekek fogják nagyra értékelni, akiknek ezt a terméket készítették, hanem a szüleik is!
További információk:
Ajánlott életkor:
Óvodás korú gyermekeknek


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Vállpánt

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  HRAa878
Termékszám:  4019359137691

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10