Ha meguntad a burgonyaszirmot és az ízetlen, túlsózott ropogtatnivalókat, próbáld ki ezt a keveréket. Remek rágcsálnivaló sör és bor mellé, vagy önmagában. Tálalhatod sült hús mellé, ha elkészülése előtt néhány perccel a tejszínes szószhoz adod hozzá. A keveréket garantáltan szeretni fogod önmagában és különféle ételek összetevőjeként egyaránt. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt, ami a konyhában is érvényes. A Bery Jones pörkölt diókeverék csomagolását a sárga kukába dobd, hogy újrahasznosítható legyen, vagy az újrazárhatóságának köszönhetően használd többször.
A mandula számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. A magnézium, a kalcium, a kálium, a cink és a vas kombinációja ideális az egészséges bőr, haj, csontok, körmök és fogak megőrzésének szempontjából. A mandulában található számtalan antioxidáns pedig az ereket és a szívet védi és pozitív hatással van az öregedési folyamatok csökkentésére.
A kesudió legnagyobb előnye egyértelműen a magas magnéziumtartalma. Fő funkciója, hogy több mint 300 enzimet aktivál, amelyek a szervezet legfontosabb anyagcsere-folyamatait szabályozzák. Ezek közé tartozik például a táplálék energiává alakítása vagy a fehérjék és aminosavak képzése. A magnézium javítja az alvás minőségét is, és segít lassítani a szervezet öregedési folyamatait. A fehérje, amely az emberi test alapvető építőköve, szintén jelentős mennyiségben fordul elő a kesudióban.
A pekándió több mint 70% zsírt tartalmaz, melynek jelentős hányada telítetlen zsírsav. Rostban is gazdag, ami elengedhetetlen az egészséges emésztéshez, de a szívre is vigyáz és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.Található benne foszfor is, amely az egészséges fogak és csontozat megőrzéséhez szükséges és hatással van a szervezetben a sejtek növekedésére és regenerálódására, valamint magnézium, amely gyulladáscsökkentő hatású és csökkenti a vérnyomást. Végül, de nem utolsósorban a pekándió fontos antioxidánsokat tartalmaz, például mangán nyomelemet, illetve A- és E-vitamint.
A földimogyoró számos egészségünk szempontjából előnyös tápanyagot tartalmaz. Legérdekesebb előnye a fehérjetartalma, amely a térfogatuk mintegy negyedét teszi ki. Jelentős mennyiségű rostot is tartalmaz, ami elengedhetetlen az emésztőrendszer megfelelő működéséhez, valamint B-vitaminokat, A- és E-vitamint, magnéziumot, káliumot és fluort.
A magokat először megpucolják és megtisztítják. Ezután magas hőmérsékleten szárazon sütik, így a héjuk néhány perces sütést követően megpuhul és szépen fellazul, majd leválasztódik, amikor textíliával dörzsölik. A mogyoró egy különlegesen egészséges és ellenállhatatlan ízű alapanyag. A magok többek között C-vitamint, folsavat, pantoténsavat, káliumot, foszfort, kalciumot, magnéziumot, nátriumot, nikkelt, mangánt, vasat, rezet, cinket, jódot, krómoz, szelént és bórt tartalmaznak.
Egészségesebb alternatívát keresel a burgonyachips helyett? A legjobb helyen jársz. Próbáld ki az enyhén pörkölt és csipetnyi fűszerezett mandula, kesudió és makadámiadió keverékünket. A diófélék azonban az ízlelőbimbók gyönyörködtetése mellett a szervezet számára egészséges és alapvető fontosságú anyagok nagyszerű forrásai is. Tehát bátran iktasd be őket az étrendedbe.
A természet olyan terméseket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük őt, ezért nem szeretnénk feleslegesen terhelni. A pörkölt diókeveréket ezért környezetbarát csomagolásban forgalmazzuk, amelyet ismételten használhatsz az újrazárható kivitelnek köszönhetően.
Kód: | SPTbery104 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | 8595691025668 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |