Chiléből származik, és kétszer nagyobb és édesebb, mint a klasszikus szultána. Élvezheted őket önmagukban, vagy kedvenc gabonapelyhes keverékedhez adagolva. Tudtad, hogy a mazsola nem csak egy népszerű édesség és sütési alapanyag, de tele van jótékony hatású összetevőkkel is? És próbáltad már valaha is keleti ihletésű ételekhez használni alapanyagként? A képzeletnek nincsenek határai, és ez kétszeresen igaz a konyhában.
A mazsola legnagyobb előnye az alacsony glikémiás indexe. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig kellemesen jóllakottan tart. Ugyanakkor számos egészségügyi előnyt rejt magában. Ezek közé tartoznak az olyan ásványi anyagok és nyomelemek, mint a magnézium, kalcium, kálium vagy cink, az A-, B-, C-, E- és K-vitaminok, valamint a rostok és egyes prebiotikumok magas aránya. Végül, de nem utolsósorban a mazsola nagy mennyiségű erős antioxidánst is tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak az immunitásunkra.
Mindannyian tudjuk, hogy a mazsola az édes sütemények egyik alapanyaga. De próbáltad már másféle ételekhez is hozzáadni? Meríts ihletet a keleti konyhából, és próbáld ki, hogy egy kis curry fűszerrel ízesítve kuszkuszhoz adagolod. Ha a mazsola szerelmese vagy, akkor biztosan kellemes meglepetésként ér ez a kombináció.
A napsütötte Chiléből származó mazsolát február és április között szüreteljük, és hagyományos módon, a napon szárítjuk. A gyümölcs többször lézeres tisztításon esik át, valamint több vízfürdőn. Ez az egyetlen módja annak, hogy valóban jó minőségű gyümölcsöt válasszunk. Az összetapadás megakadályozása érdekében egy csepp kiváló minőségű napraforgóolajat adunk hozzá.
A természet olyan gyümölcsöket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük a természetet, így nem akarjuk feleslegesen terhelni. Ezért szállítjuk a mazsolát környezetbarát csomagolásban, amelyet a visszazárható kialakításnak köszönhetően újra felhasználhatsz.
Kód: | SPTbery065 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | 8595691007480 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |