A török napsütésből egyenesen a te asztalodra. A finoman sózott napon szárított paradicsom nagyszerű segítőtársad lesz a konyhában. A napon szárított paradicsomot salátákhoz, tésztákhoz, sőt, még sós sütemények sütéséhez is felhasználhatod. Ez a finomság a jó és minőségi ételek kedvelőinek konyhájában állandó helyet foglal el.
A paradicsom legnagyobb előnye a likopin nevű karotinoid. Az emberi szervezet számára elsősorban azért fontos, mert más antioxidánsokhoz hasonlóan ellensúlyozza a szabad gyököket. A héjban és közvetlenül alatta található, és a gyümölcsben marad még a szárítás után is, amikor még könnyebben emészthető. A török síkságon termesztett paradicsom tele van egészségügyi előnyökkel és mindenekelőtt ellenállhatatlan ízzel. Ha megérett, félbevágják és közvetlenül a napon szárítják. Ez a folyamat 5-7 napot vesz igénybe, és függ a környezeti hőmérséklettől és általában az időjárástól. Június és augusztus között végzik.
A finoman sózott, napon szárított paradicsom számos ételben felhasználható. Tökéletes salátákhoz, kencékhez és tésztákhoz, de pizzához vagy kuszkuszhoz is. A sós falatok sütött ételekben is kiválóak. Próbáld ki a sós muffinokat napon szárított paradicsommal, dióval és gorgonzolával. Biztosan szeretni fogod.
A természet olyan gyümölcsöket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük a természetet, így nem akarjuk feleslegesen terhelni. Ezért szállítjuk aszalt paradicsomainkat környezetbarát csomagolásban, amelyet a visszazárható kialakításnak köszönhetően újra felhasználhatsz.
Kód: | SPTbery063 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | 8595691007466 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |