Élvezd a mangó teljes ízét, még akkor is, ha nincsen szezonja. Tisztán természetes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, és még szárítás után is megőrzi az egészségre jótékony anyagok magas tartalmát. A fagyasztva szárított mangószeletek különösen jól passzolnak kedvenc reggeli zabkásádhoz, joghurtodhoz, vagy csak egyszerűen rágcsálnivalóként is kiváló.
A mangó gazdag forrása a C-, E- és A-vitaminoknak, amelyek a legerősebb antioxidánsok közé tartoznak. B1-, B2-, B6-vitamint és niacint, valamint számos ásványi anyagot, például magnéziumot, cinket, káliumot és vasat is tartalmaz. Nagy mennyiségű rost van benne, ami elengedhetetlen az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. A mangó megfelelő feldolgozása természetesen nem egyszerű folyamat. Még azelőtt fel kell dolgozni, hogy megérne és teljesen megsárgulna, ezért nem ritka, hogy a betakarítási szezonban három műszakban kell dolgozni. Minden mangónak alapos ellenőrzésen kell átesnie, hogy megfeleljen a szigorú minőségi feltételeknek. Csak ezután lehet feldolgozni és szárításra előkészíteni. Ha a szárított mangószeleteken fehér foltok jelennek meg, nincs ok az aggodalomra. Ez csak természetes cukor.
A mangószeleteket kedvedre rágcsálhatod, készíthetsz belőlük egészséges nassolnivalót, hozzáadhatod müzlikeverékhez, vagy lépj szintet, és készíts belőle a szó valódi értelmében desszertet. Próbáltad már a mangószeleteket olvasztott csokoládéval bevonni és kókusszal megszórni?
Mielőtt a termelő egyáltalán elkezdené a fagyasztva szárítást, először kiválasztja a legjobb mangódarabokat, és gondosan előtisztítja őket. Az alapos minőségellenőrzés után a fagyasztva szárítás első fázisa a gyorsfagyasztás. Ez olyan hőmérsékleten történik, amely pontosan megfelel a kritikus pontnak. Ez megakadályozza a jégkristályok kialakulását, amelyek megbontanák a gyümölcs sejtfalát, így megőrizve annak tápanyagtartalmát, textúráját, ízét, aromáját és színét. Ezt követi az első lassú vákuumszárítás. Ez eltávolítja a víz 95%-át, és ha van a gyümölcsben, megszabadítja az ecetsavtól és az alkoholtól is. Az utolsó szakasz a második szárítás, amelyet a hőmérséklet fokozatos emelkedése és a vákuum csökkenése kísér. Az eredmény ropogós aszalt gyümölcsdarabok, amelyek megőrzik a friss gyümölcs jellemzőit.
A természet olyan gyümölcsöket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük a természetet, és ezért nem akarjuk feleslegesen terhelni. Ezért szállítjuk a fagyasztva szárított mangószeleteket környezetbarát csomagolásban, amelyet a visszazárható kialakításnak köszönhetően újra felhasználhatsz.
Kód: | SPTbery081 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | 8595691007640 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |