Oldal frissítése

Bery Jones Liofilizált mangó szeletek 100 g

4,6 51 értékelés
Szuper ár
2 890 Ft

Bery Jones Liofilizált mangó szeletek 100 g

Bery Jones Liofilizált mangószeletek

Élvezd a mangó teljes ízét, még akkor is, ha nincsen szezonja. Tisztán természetes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy tartósítószert, és még szárítás után is megőrzi az egészségre jótékony anyagok magas tartalmát. A fagyasztva szárított mangószeletek különösen jól passzolnak kedvenc reggeli zabkásádhoz, joghurtodhoz, vagy csak egyszerűen rágcsálnivalóként is kiváló. 

Bery Jones Mango plátky lyofilizované 100g

A fagyasztva szárított mangószeletek, 100 g fő előnyei

  • B1-, B2-, B6-vitamint és niacint, valamint számos ásványi anyagot tartalmaz
  • Minden mangónak alapos ellenőrzésen kell átesnie
  • A mangószeleteket kedvedre rágcsálhatod
  • Nagyszerű például müzliben, ízletes nassolnivalóként az energia pótlására
  • Újrazárható csomagolás
  • Környezetbarát csomagolás
Bery Jones Mango plátky lyofilizované 100g

Ellenállhatatlan íz

A mangó gazdag forrása a C-, E- és A-vitaminoknak, amelyek a legerősebb antioxidánsok közé tartoznak. B1-, B2-, B6-vitamint és niacint, valamint számos ásványi anyagot, például magnéziumot, cinket, káliumot és vasat is tartalmaz. Nagy mennyiségű rost van benne, ami elengedhetetlen az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. A mangó megfelelő feldolgozása természetesen nem egyszerű folyamat. Még azelőtt fel kell dolgozni, hogy megérne és teljesen megsárgulna, ezért nem ritka, hogy a betakarítási szezonban három műszakban kell dolgozni. Minden mangónak alapos ellenőrzésen kell átesnie, hogy megfeleljen a szigorú minőségi feltételeknek. Csak ezután lehet feldolgozni és szárításra előkészíteni. Ha a szárított mangószeleteken fehér foltok jelennek meg, nincs ok az aggodalomra. Ez csak természetes cukor.

Bery Jones Mango plátky lyofilizované 100g

Egészséges rágcsálnivaló mangószeletekből a Bery Jonestól

                

A mangószeleteket kedvedre rágcsálhatod, készíthetsz belőlük egészséges nassolnivalót, hozzáadhatod müzlikeverékhez, vagy lépj szintet, és készíts belőle a szó valódi értelmében desszertet. Próbáltad már a mangószeleteket olvasztott csokoládéval bevonni és kókusszal megszórni?  

Mi az a fagyasztva szárítás?

Mielőtt a termelő egyáltalán elkezdené a fagyasztva szárítást, először kiválasztja a legjobb mangódarabokat, és gondosan előtisztítja őket. Az alapos minőségellenőrzés után a fagyasztva szárítás első fázisa a gyorsfagyasztás. Ez olyan hőmérsékleten történik, amely pontosan megfelel a kritikus pontnak. Ez megakadályozza a jégkristályok kialakulását, amelyek megbontanák a gyümölcs sejtfalát, így megőrizve annak tápanyagtartalmát, textúráját, ízét, aromáját és színét. Ezt követi az első lassú vákuumszárítás. Ez eltávolítja a víz 95%-át, és ha van a gyümölcsben, megszabadítja az ecetsavtól és az alkoholtól is. Az utolsó szakasz a második szárítás, amelyet a hőmérséklet fokozatos emelkedése és a vákuum csökkenése kísér. Az eredmény ropogós aszalt gyümölcsdarabok, amelyek megőrzik a friss gyümölcs jellemzőit.

A Bery Jones csomagolása megmenti a bolygót

A természet olyan gyümölcsöket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük a természetet, és ezért nem akarjuk feleslegesen terhelni. Ezért szállítjuk a fagyasztva szárított mangószeleteket környezetbarát csomagolásban, amelyet a visszazárható kialakításnak köszönhetően újra felhasználhatsz.

Bery Jones Mango plátky lyofilizované 100g

Tápérték

  • Energiaérték: 310 kcal /1301 kJ
  • Zsírok: 2,7 g - ebből telített zsírsavak: 0,6 g
  • Szénhidrátok: 67,9 g - ebből cukrok: 67,3 g
  • Fehérjék: 3,3 g

Összetétel és további információk

  • 100 % Fagyasztva szárított mangó
  • Vegán
  • Hozzáadott cukor nélkül
  • Tartósítószerek nélkül
  • Gluténmentes
  • A termék nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket és szezámot tartalmazhat

Tárolási feltételek

  • Száraz helyen, legfeljebb 18°C-os hőmérsékleten és legfeljebb 65%-os relatív páratartalom mellett tárolandó. Óvd a napsugárzástól.

Összetétel

Mango

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok E-k nélkül, Gluténmentes, Pálmaolaj nélkül, Hozzáadott cukor nélkül, Vegán

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 18 °C

Gyümölcs

Gyümölcs fajtája Mangó
Forma Liofilizált gyümölcs
Típus Szeletek

Csomagolás

Csomagolás Egy fajtájú gyümölcs

Tömeg

Tömeg 100 g

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 393 kcal (1 645,41 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 5 g
Szénhidrátok 84 g
Cukrok 78 g
Zsírok 1 g
Telített zsírsavak 0 g
Rost 0 g
0 g
Kód:  SPTbery081
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595691007640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20