Oldal frissítése

Bery Jones Karácsonyi keverék 500 g

4,8 29 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bery Jones Karácsonyi keverék 500 g

Bery Jones karácsonyi keverék - csokoládéval bevont diófélék, 500 g

A diófélék általában számos jótékony tápanyag kiváló forrásai a szervezetünk számára, ami nemcsak ízletes, hanem egészséges nassolnivalóvá is teszi őket.Ez a keverék fogyasztható ízlés szerint önmagában, vagy kedvenc joghurtodhoz is hozzáadhatod.A Bery Jones keverék csomagolása újrahasznosítható, így a sárga kukába dobd, vagy visszazárhatóságának köszönhetően újra felhasználhatod.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A csokoládéval bevont, karácsonyi keverék, 500 g főbb jellemzői

  • Nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak
  • Környezetbarát és újrazárható csomagolás
  • Ideális egészséges nassolnivalóként
  • A keveréket joghurthoz is hozzáadhatod

Ízletes mogyoró

A mogyoró kiváló E-vitaminforrás, magas tápértékű, és B-vitaminokkal is ellátja a szervezetet.Rostot is tartalmaz,ami szükséges az emésztőrendszer megfelelő működéséhez,de emellett C-vitamint,folsavat és pantoténsavat,káliumot,foszfort,kalciumot,magnéziumot,nátriumot,nikkelt,mangánt,vasat,rezet,cinket,jódot,krómot,szelént és bórt.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Mandula számos antioxidánssal

A mandula számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz.A magnézium,kalcium,kálium,a cink és a vas nélkülözhetetlen az egészséges bőrhöz,hajhoz,csontokhoz,körmökhöz és fogakhoz.A mandulában számos antioxidánst is találunk, amelyek védik az ereket, a szívet és pozitívan hat a szervek öregedésére.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Magas magnéziumtartalmú kesudió

A kesudió legnagyobb előnye egyértelműen a magas magnéziumtartalma.Fő funkciója, hogy több mint 300 enzimet aktivál, amelyek a szervezet legfontosabb anyagcsere-folyamatait szabályozzák.Ezek közé tartozik például a táplálék energiává való átalakítása, illetve a fehérjék és aminosavak előállítása.A magnézium javítja az alvás minőségét is, és segít lassítani a szervezet öregedési folyamatát.A fehérjék aránya, amelyek az emberi test alapvető építőkövei, szintén jelentős.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Rostban gazdag pekándió

A pekándió több mint 70% zsírt tartalmaz, ami jelentős arányban telítetlen zsírsavakat jelent.Rostban is gazdag, ami elengedhetetlen az egészséges emésztéshez, de a szívre is jó hatással van, és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Magas szeléntartalmú paradió

A páradió magnéziummal, foszforral, cinkkel, mangánnal, E-vitaminnal és B1-vitaminnal látja el a szervezetet.De a nagyon magas szeléntartalma miatt a legfontosabb.Az E-vitaminnal együtt erős antioxidánsként hat, ami megakadályozza a szabad gyökök aktivitását, és így védi a szervezetet a sejtkárosodástól.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Hogyan élvezzük a diókeveréket?

Szereted a dióféléket, de nem tudod eldönteni, melyik a kedvenced?Akkor vedd meg mindet egyszerre!Nagyszerű ízűek rágcsálnivalóként vagy joghurt és zabkása kiegészítőjeként is.

A Bery Jones-csomagolás kíméli a bolygót

A természet olyan terményeket ad nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket.Ezekért hálásak vagyunk, és cserébe nem szeretnénk feleslegesen terhelni környezetünket.Ezért a diókeveréket olyan környezetbarát csomagolásban szállítjuk, amely az újrazárható kialakításnak köszönhetően újra felhasználható.

Bery Jones karácsonyi keverék 500g

Tápérték adatok

  • Energia:2413 kJ / 580 kcal
  • Zsír:40 g - ebből telített zsírsavak:13 g
  • Szénhidrát:46 g - ebből cukor:41 g
  • Fehérje:6,6 g
  • Só:0,3 g

Tárolási feltételek

  • Ne tedd ki közvetlen napfénynek!Száraz és hűvös helyen tartandó.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 580 kcal (2 428,34 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 6,6 g
Szénhidrátok 46 g
Cukrok 41 g
Zsírok 40 g
Telített zsírsavak 13 g
0,3 g

Allergének

A termék allergéneket tartalmaz Tej és tejtermékek, Diófélék és diófélék (mindenféle dió)

Tömeg

Tömeg 500 g

Csomagolás

Csomagolás Dió mix

Csonthéjas gyümölcsök

Forma Csokoládéban
Kód:  SPTbery141
Termékszám:  8595691057157
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20