Oldal frissítése

Berkley Nanofil 0,17 mm-es átlátszó

2,0 1 értékelés

Berkley Nanofil 0,17 mm-es átlátszó

 

A horgászat szerelmeseinek talán nem is kell bemutatni a Berkley Nanofil horgász zsinórt.  A Berkley az amsztrdami EFTTEX-en a Nanofil zsinórral elhozta a fődíjat, majd a Las Vegasban megrendezett ICAST-on is megismételte a sikerét. Ez az első zsinór, ami nanofil technológiával készült, ezzel új kategóriát teremtve. 

A Berkley Nanofil zsinór nem nyúlik, mindeközben extrém a terhelhetősége. Mindazonáltal hihetetlenül vékony.  Tökéletesen alkalmas a ragadozó halakkal szemben, mint a ponty és más halak. A szerkezet lehetővé teszi a könnyed használatot még a sós vízben is, változatlan hatékonysággal. 

A legfontosabb előnyök:

  • minimális átmérő
  • maximális terhelhetőség
  • Hosszabb és pontosabb dobások
  • Nem nyúlik
  • Nagy érzékenység 

 

anyaga:
polietilén

Hossza:
270 m

kapacitás:
9,7 kg

átmérő:
kb 0,17 mm

Szín:
átlátszó

 
Kód:  RYB385
Termékszám:  28632557730

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05