Oldal frissítése

BeNomad SEP118

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BeNomad SEP118

Piknikezni akarsz menni a családdal és nem tudod hogy viszed magaddal az összes szükséges edényt és evőeszközt? Ezzel hátizsákkal biztosan megoldódik minden gondod. Ez egy egyedi, speciálisan erre a colra tervezett hátizsák, amiben minden megtalálható, ami négy ember számára egy piknikhez kell. A hőszigetelt kivitel biztosítja, hogy a becsomagolt étel hideg marad és nem melegszik nagyon fel meleg időben sem.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló design
  • Sok tartozék 4 fő részére
  • Párnázott vállpántok
  • Elegáns kialakítás
  • Hőszigetelt kivitel
  • Cserélhető piknik takaró

Minden részletében átgondolt

Ez a hátizsák négy terjedelmes zsebet tartalmaz, amelyek mindegyikének külön célja van. A fő zsebet az ételek szállítására tervezték. A belső térfogata közel tíz liter, így meglehetősen sok élelmiszert lehet belepakolni. A másik zseb speciális hurkok segítségével evőeszközök, tányérok, poharak és egyéb szükségleti cikkek az biztonságos szállításához lett kialakítva. Ezek a tárgyak a hátizsák tartozékai. Van egy kis első zseb a személyes tárgyak számára, végül a hátizsák egyik oldalán egy különleges kivehető oldalsó üvegtartó, a másik oldalon pedig egy levehető polár takaró található.

A csomag tartalma:
4 x evőkanál
4 × villa
4 x kés
4 × csésze
4 × tányér
sörnyitó dugóhúzóval
sajt és sütemény kés
4 × textil szalvéta
vágódeszka
2 × só és borstartó
lecsatolható piknik takaró

 

Paraméterek

Tulajdonságok

A készlet tartalma Tányér, kanál, Villa, Kés, Deszka, Pohár, Nyitó
Edény anyaga Acél
Darabszám a készletben 29
Kód:  BENACC06
Termékszám:  SEP118

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20