Oldal frissítése

BeNomad SEP119 piknik hátizsák

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BeNomad SEP119 piknik hátizsák

Elég egy üveg jó bort berakni a hátizsákba és kimenni a szabadba, a friss levegőre, ahol minden amit fogyasztunk jobban ízlik egy kicsivel. Piknik rajongók számára különösen jó választás ez a BeNomad SEP119 piknik hátizsák, hiszen tartalmaz minden szükséges eszközt egy kinti étkezéshez.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 db evőeszköz szett (kés, villa, kanál)
  • 2 db pohár
  • 2 db műanyag tányér (23 cm átmérőjű)
  • 2 db szalvéta
  • Műanyag vágódeszka
  • Sajt és a tortakés
  • Dugóhúzó

Minden egy helyen

Nem kell többé piknik kosárral mennie a szabadba. Haladjon Ön is a korral, és vegyen egy ilyen modern piknik hátizsákot, amely tartalmaz minden étkezési felszerelést 2 fő részére. A nagy csatos rész hőszigetelt és kifejezetten élelmiszer tárolására szolgál.

A minőségi bor finom sajttal és ropogós kenyérrel az igazi. Ez még ennek a piknik hátizsáknak az esetében is fontos, ezért található a hátizsák első zsebében a szokásos (kés, villa, kanál) evőeszközökön kívül még 2 pohár, illetve egy sajtkés és tortakés. A dugóhúzóval könnyen kinyithatja a bort, egy éles kés segítségével pedig könnyedén felszeletelheti az élelmiszereket a vágódeszkán. A konyharuha pedig a szervírozás során lehet segítségére.

Anyag:
600D nylon

Méretek:
26 × 41 × 20 cm

Tömeg:
1,1 kg

Szín:
Fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

A készlet tartalma Bögre, Tányér, kanál, Evőeszköz, Villa, Kés, Deszka, Nyitó
Edény anyaga Acél, Műanyag
Darabszám a készletben 15
Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható
Kód:  SPTsc1506
Termékszám:  SEP119

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15