Oldal frissítése

Ben 10

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ben 10

Zöld és fekete színkombinációjában kivitelezett, eredeti iskolatáska, melyet a népszerű Ben 10 című gyermeksorozat ihletett. A táska tervezése és kivitelezése során nagy hangsúlyt fektettek a gyermekek biztonságára. Az aktív LED világít a sötétben, amely a kisdiákokat még inkább láthatóvá teszi. A fényvisszaverő fólia növeli gyermeke láthatóságát az úton.

A táska minőségi kidolgozású, emellett anatómiai kialakítású, bandázsolt hátrendszerrel és állítható vállpántokkal látták el. A táska alja merevített, ennek ellenére rendkívül könnyű, így feleslegesen nem terheli gyermeke hátát és vállait. Egyedülálló kialakítású fedele védi az iskolatáska tartalmát az esővel szemben. A táska elülső részén egy praktikus cipzáras zseb található, amelyet a szükséges apróságok tárolására alakítottak ki. Két oldalán két további tágas zseb található a tízórais doboznak és az üdítős üvegnek. A táska belső terét nagyméretű elválasztók tagolják. E praktikus iskolatáskával kisiskolás gyermeke igazán stílusos lehet, továbbá fényvisszaverő elemeinek köszönhetően nem kell aggódnia a lurkó biztonsága miatt sem.
Paraméterek és specifikációk:
Sorozat:
Ben 10
Méret:
42 x 29 x 22 cm
Tömeg:
1 kg
Szín:
zöld - fekete
Ajánlott korosztály:
8-12 év

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  EPL079
Termékszám:  8595582217684

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20