Oldal frissítése

Belkin Folio Classic fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Belkin Folio Classic fekete

Az igényesen kidolgozott fekete tok tökéletes védelmet nyújt az exkluzív iPhone 6 készüléke számára. Hatékonyan elnyeli az esésből adódó ütődéseket, így a készülék nem sérül meg. Hosszú élettartalmat és újszerű megjelenést biztosít a telefon számára. Véd a portól és egyéb szennyeződésektől, és a készülék testének és kijelzőjének karcolásaitól sem kell tartania. A telefon a tokban szilárdan ül, így nem tud abból kiesni.

Asztali állvány funkció

A fedél megfelelő beállításával készülékét könnyedén televízió képernyőként nézheti. Dőljön hátra, és kezdődhet a videózás vagy a kedvenc könyvek olvasása! A karcsú, könnyített kialakítás révén bármely táskában könnyedén elfér anélkül, hogy túlságosan sok helyet foglalna el. Kifejezetten kellemes megjelenésével tovább fokozza a készülék szépségét. Természetesen rendelkezik a hangszóró, fényképezőgép és egyéb bemeneti nyílásokkal. A tok belsejében lehetőség van egy hitelkártya elhelyezésére is.

  • Az időtálló tervezés tökéletesen illeszkedik az iPhone 6 telefonhoz
  • Véd a leeséstől, portól és szennyeződésektől
  • Kiváló minőségű kialakítás
  • Hitelkártya tartó

Paraméterek

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  BE330j1b1
Termékszám:  F8W510btC00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05