Oldal frissítése

Belkin Commuter Messenger Bag

5 1 értékelés

Belkin Commuter Messenger Bag

Olyan minőségi táskát keres, amely védi notebookját és minden belefér, amire szüksége van? Próbálja ki a Belkin Commuter Messenger táskát laptopokhoz. A bélelt zsebében egy 15,6 hüvelykes számítógépes nyílás található, amely tökéletesen védi laptopját a karcolások és ütések ellen. A Belkin Commuter Messenger táska modern megjelenésű, összesen 5 zsebbel rendelkezik, szürke színben, mobiltelefonját, kulcsát, névjegykártyáját és egyéb apró tárgyakat is könnyedén tárol. A táska kiváló vízálló anyagokból készül, hogy tökéletes védelmet és hosszabb élettartamot biztosítson.

A Belkin Messenger táska legfontosabb jellemzői

  • A Belkinnek van egy párnázott 15,6"-es laptophoz való zseb
  • A Messenger táska modern, szürke színben készült
  • Nyitáskor egy harmonikára hasonlít
  • Összesen 5 zseb - 2 cipzáras zár
  • Teljesen nyitható a jobb hozzáférés érdekében
  • Állítható vállpánt - 96-150 cm-re
  • Párnázott fogantyúk
  • Csatlakoztatható egy kocsihoz vagy bőröndhöz

A Belkin Messenger Bag táska elrendezése

A belső párnázott zseb úgy van kialakítva, hogy akár 15,6 hüvelyk méretű notebookokat is tárolhat, és elöl két cipzáras zsebbel rendelkezik, ahol tárolhatja azokat a dolgokat, amelyekhez gyors hozzáférést kell biztosítani a fő zseb megnyitása nélkül. A Belkin táska belseje egy harmonikára emlékeztethet. Teljesen nyitott minden a könnyű megközelíthetőséghez, továbbá állítható párnázott hevederrel is rendelkezik hosszabb utazásokhoz és a kényelmesebb viselés érdekében.

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 13,4 cm
Szélesség 42,3 cm
Magasság 30,4 cm

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Vízálló kivitel

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  BLKnba02
Termékszám:  F8N901btBLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20